Oana Zăvoranu a ajuns la poliție. Vedeta nu a avut încotro și l-a reclamat

Oana Zăvoranu a ajuns la poliție și a reclamat, vineri, faptul că i-au fost furate lucruri din sediul fostei sale clinici medicale. Vedeta a sesizat acest lucru și săptămâna trecută, dar, din verificările efectuate de către oamenii legii, a reieșit că lichidatorul judiciar a fost cel care a pătruns în sediul clinicii.

03 nov. 2023, 21:31
Oana Zăvoranu a ajuns la poliție. Vedeta nu a avut încotro și l-a reclamat
Oana Zăvoranu a ajuns la poliție

Oana Zăvoranu a ajuns la poliție pentru a reclama faptul că din sediul fostei sale clinici ‘One Life’, situată pe str. Zării din Sectorul 5, i-au fost sustrase mai multe bunuri, scrie Stirieleprotv.ro.

Oana Zăvoranu a ajuns la poliție

Vedeta TV a reclamat și săptămâna trecută sustragerea de bunuri, dar din verificările efectuate a reieșit că lichidatorul judiciar a pătruns în sediul clinicii, care se află în insolvență, să ridice bunuri supuse valorificării.

Azi, tot lichidatorul s-a dus la sediu, dar se pare că bunurile luate de el aparțineau personal Oanei Zăvoranu.

Citește și: Oana Zăvoranu s-a îmbolnăvit după divorțul de Alex Ashraf. Bruneta a dezvăluit totul pe Internet

După divorțul de Alex Ashraf, aceasta a întâmpinat o serie de probleme de sănătate care au demoralizat-o și mai tare. Acum ea este decisă să își schimbe viața, așa că s-a hotărât să întoarcă foaia pe mai multe planuri. În primul rând, „Querida” a anuțat că plănuiește să șteargă toate tatuajele pe care le are pe piele, motivând că acestea nu mai reprezintă varianta ei de acum, considerând că sa schimbat.

După această veste, Oana Zăvoranu a mai făcut un anunț important, care a născut foarte multe semne de întrebare în rândul fanilor ei. Vedeta a spus că urmează să vândă o bună parte din garderopa ei de lux. Deși multe persoane au bănuit că aceasta ar apela la această variantă pentru a mai câștiga niște bănuți, însă acum Oana Zăvoranu a explicat care este motivul care se ascunde în spatele deciziei ei.

Pe Instagram, unde devine din ce în ce mai activă, Querida a publicat câteva mesaje pentru a clarifica situația cu privire la hainele pe care le pune în vânzare. Motivul pe care l-a dat este legat de dorința sa de a-și revizui garderoba și de decizia de a nu mai oferi totul gratuit, așa cum obișnuia să facă în trecut. (Citește AICI mai multe detalii)