Oana Zăvoranu, reclamată la DNA că i-ar fi dat mită lui Adriean Videanu. Videanu neagă informaţia

Oana Zăvoranu s-a prezentat, joi, la DNA ca urmare a unui denunţ anonim legat de casa sa din strada Adrian Mureşan. Potrivit România TV, în denunţ apare şi numele lui Adriean Videanu, căruia vedeta i-ar fi dat mită, în perioada în care era primar, pentru a câştiga licitaţia pentru achiziţia imobilului din strada Andrei Muresan. Într-o intervenţie telefonică la România TV, Videanu negat orice implicare în acest scandal şi a catalogat acuzaţia drept "o mizerie".

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 16:36
Oana Zăvoranu, reclamată la DNA că i-ar fi dat mită lui Adriean Videanu. Videanu neagă informaţia

Oana Zăvoranu a fost audiată două ore la DNA. Procurorii au primit un denunţ anonim, în care se spune că vedeta şi-ar fi obţinut ilegal casa de pe strada Andrei Mureşanu.

Potrivit România TV Oana Zăvoranu i-ar fi dat lui Adriean Videanu, pe atunci primar general, 50.000 de euro în 2007, pentru a câştiga mai uşor acest imobil care era în litigiu.

La ieşirea din sediul DNA, avocatul Oanei Zăvoranu a declarat: „E clar că vizează o faptă asimilată de corupţie. Este un denunţ că ar fi săvârşit o faptă de corupţie ce priveşte şi imobilul unde locuieşte, zvonurile sunt că s-ar fi dat mită unui primar, nu este adevărat. Nu pot să vă dau detalii, nu este legal”.

Într-o emisiune TV, Oana Zăvoranu a confirmat subiectul audierilor, dar a declarat că nici nu îl cunoaşte pe Adriean Videanu.

„Eu am fost acolo pentru o chestiune penibilă. S-a făcut un denunţ cum că eu în 2008 sau ceva de genul ăstă i-am dat 50.000 de euro mită primarului general al Capitalei, Adriean Videanu. Omul va fi chemat si el, normal se fac cercetările de cuviinţă. Nu l-am văzut nici întâmplator cu acest om”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena 1.

Este vorba de acelaşi imobil pe care Oana era cât pe ce să-l piardă în faţa cămătarilor.

Adrian Videanu respinge acuzaţia, catalogând denunţul de la DNA drept „o mizerie”.

„Nu o cunosc pe doamna Zăvoranu, nu am cunoscut-o niciodată, nu am nicio legătură cu dumneaei. Este o mizerie. Doamna Zăvoranu nu a spus aşa ceva şi din moment ce nu confirmă, cum pot fi făcute astfel de afirmaţii?”, a declarat Videanu la România TV.

Procurorii au refuzat să vorbească despre acest caz.