Oana Zăvoranu, rugăciuni la Sfânta Parascheva după despărțirea de Alex Ashraf. „Puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână”

Oana Zăvoranu trece prin momente foarte dificile, după despărțirea de Alex Ashraf. Vedeta ar fi vrut foarte mult să meargă la Iași și să se roage la Sfânta Parascheva.

17 oct. 2023, 09:42
Oana Zăvoranu, rugăciuni la Sfânta Parascheva după despărțirea de Alex Ashraf. „Puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână”

Oana Zăvoranu încearcă din răsputeri să treacă peste divorț și să își refacă viața. Trece printr-o perioadă în care e mult mai aproape de Divinitate și ar fi vrut să reușească să ajungă la moaștele Sfintei Parascheva din Iași ca să se roage.

Citește și Irinel Columbeanu rupe tăcerea despre propunerea lui Mr. Pink: „Nu m-a sunat deloc, deși are telefonul meu”. Nici fosta soție nu l-a căutat, de când este la azil

După ce s-a despărțit de soțul ei, Oana a postat tot felul de mesaje care aveau legătură cu fosta relație. Ea a vorbit despre puterea rugăciunii și despre ce trebuie să facă românul care se află la greu:

„Asta are nevoie românul…să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă și Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situații grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie și izbandă.

Mi-aș fi dorit să fiu și eu ieri la Iași de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, dar și așa, având o familie de oameni minunați, creștini ortodocși și credincioși din Iași, a putut ajunge dorința mea arzatoare la Sfântă… Și știu că puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână…de la Dumnezeu… Trebuie doar să îl vedem și să uzăm de acest cadou. Vă iubesc sincer, Oana”, potrivit Viva.

După zvonurile apărute, conform cărora și-ar dori împăcarea, Oana Zăvoranu a spus că nu se va întâmpla acest lucru.

„Nu ne-am împăcat, dar asta nu înseamnă că îl urăsc. 10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Când simt că mi-e puțin doar fac asta. Este încă soțul meu. Am zis că nu scandal… niciodată cu el. Am răbufnit pentru că am strâns prea multe, l-am ciufulit cu o mână că m-a rănit cumplit, iar cu cealaltă l-am luat în brațe’, a spus vedeta la Antena Stars.

Citește și Andreea Marin, dezvăluiri șocante despre ce face iubitul ei în Israel: „Nu i-a lăsat la greu. A trăit o experiență greu de uitat”

La rândul său, Alex Ashraf a venit și el cu o serie de detalii legate de despărțire, spunând că a plecat doar cu hainele din casa fostei soții.

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf, în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.