Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria Sectorului 5 Bucureşti, primul anunţ al lui Piedone. Ce salariu primeşte

Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria Sectorului 5 Bucureşti. Vedeta a anunțat pe rețelele de socialiazare că va fi consilier de imagine pentru Cristian Popescu Piedone. Ea este în prezent antreprenor, dar are și o apariție constantă pe canalul YouTube.

12 nov. 2021, 11:36
Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria Sectorului 5 Bucureşti, primul anunţ al lui Piedone. Ce salariu primeşte
Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria Sectorului 5 Bucureşti

Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria Sectorului 5 Bucureşti. Actriţa a postat pe Internet mai multe imagini în care apare alături de Piedone. Mai mult decât atât, Oana spune că nu dorește să fie remunerată pentru serviciile pe care i le oferă edilului.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu, despre divorţul Anamariei Prodan: „N-am să fiu ipocrită, ştiu totul, cu lux de amănunte”

Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria Sectorului 5 Bucureşti

Cu zâmbetul pe buze și cu încredere în mine, eu nu sunt angajatul primăriei, eu nu sunt plătita, nu sunt remunerată, nu ajung la Oana Zăvoranu în buzunar bani publici. Pur și simplu consider că am lucruri de spus, de făcut, mă voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, showbiz.

Mi-am descoperit și calități de bun manager, bun gospodar, așa sunt eu în casa mea, în business-urile mele, mi le gospodăresc eu cu soțul meu, dar mai ales în primul rând cu mine”, a spus Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Oana nu are o necesitate de bani. Are o experienţă vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că în urmă cu mulți ani, când făcea o emisiune, am fost invitatul ei, ne cunoaştem de atunci. Am avut o relaţie foarte frumoasă de-a lungul timpului.”, a declarat Piedone, pentru Hotnews.ro.

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus, în care l-a dat în judecată pe prezentatorul TV după ce acesta a numit-o „asasină”. Oana Zăvoranu are de recuperat 15.000 de euro, dar nu-l poate executa silit pe Luis Lazarus.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că trebuie să primească 15.000 de euro. „Foarte mulți escroci m-au ciordit de-a lungul timpului. Unul, în schimb, se numește Vasilică Țuțurică. Este numele real. Îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească. Am câștigat un proces pentru că m-a făcut „asasină” peste tot. Am de recuperat 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată”, a declarat Oana Zăvoranu în emisiunea La Măruţă.