Obiceiuri alimentare care îngraşă: Cum scapi de ele

În fiecare zi trebuie să faci alegeri alimentare care să-ți ofere beneficii din punct de vedere nutrițional și care să nu-ți afecteze silueta. Învaţă se la Florin Neby cum să eviţi obiceiurile alimentare nesănătoase, care îngraşă.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 10:18
Obiceiuri alimentare care îngraşă: Cum scapi de ele

Produsele pe care le consumi și momentele în care îți stabilești mesele sunt importante, însă există unele obiceiuri care îți pot sabota efortul. Este esențial să identifici motivele pentru care mănânci și de ce optezi pentru anumite alimente în defavoarea altora.
 
Mâncatul conștient te ajută să deții controlul asupra dietei și să normalizezi aportul caloric. În continuare îți prezint 10 comportamente alimentare asociate cu supraponderabilitatea și obezitatea.

1. Mâncatul în timp ce realizezi alte activități. Deseori se întâmplă să strecori prânzul sau gustările între două sarcini pe care trebuie să le îndeplinești la birou. Dacă mănânci la volan sau în timp ce lucrezi la calculator, atenția îți este distrasă și ai mese mai bogate fără să-ți dai seama. Alege un loc liniștit unde să mănânci și înlătură toate obiectele care te împiedică să te concentrezi asupra acestui moment.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.