Obiceiuri proaste pe care nu le vei schimba niciodată la iubitul tău

Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Ai auzit de atât de multe ori această expresie, încât nu poţi contesta veridicitatea ei, mai ales atunci când vine vorba despre bărbatul de lângă tine. Probabil că ţi-ai dat deja seama că, oricât ai încerca să îl schimbi şi să-i aduci îmbunătăţiri, se va încăpăţâna să rămână la fel.

03 oct. 2014, 08:00
Obiceiuri proaste pe care nu le vei schimba niciodată la iubitul tău

Acesta nu este un lucru atat de grav insa, mai ales daca suma calitatilor sale este mai mare decat cea a defectelor. Pana la urma, de-asta l-ai ales tocmai pe el sa-ti fie alaturi, nu-i asa?

In acest caz, obisnuieste-te cu ideea ca nu va renunta la lucrurile care te deranjeaza uneori:

1. Se va uita in continuare la meciuri

Asa cum tu iti petreci cateva ore pe saptamana in saloane de cosmetica, el nu vrea sa rateze nici un meci din Liga Campionilor. Nu-ti ramane decat sa-i intelegi nevoia de a fi in permanenta conectat cu lumea sportului, pentru ca nu va renunta la asta niciodata.

Citeşte şi Pentru bărbaţi: 5 OBICEIURI tipic masculine care le enervează pe NEVESTE

2. Nu va inceta sa te minta

Barbatii spun minciuni destul de des, dar o fac pentru a-si face partenerele fericite. Asa ca fii intelegatoare si nu-l condamna pentru complimentele usor false si pentru minciunile nevinovate.

3. Va intoarce capul dupa alte femei

Nu trebuie sa te simti jignita daca iubitul tau intoarce capul dupa alte femei, este normal sa aiba dorinta sa-si clateasca ochii. Nu e ca si cum tie nu ti s-ar aprinde calcaiele cand vezi vreun salvamar pe plaja.

Continuarea pe Ele.ro.