Obiceiurile care îi feresc pe fumători de apariţia bolilor. Ce să faci ca să scapi de nicotina din corp

Chiar dacă nu puteți renunța la fumat, aveți măcar grijă la alimentele pe care le consumați. Iată ce nu trebuie să lipsească niciodată din meniul dumneavoastră:

11 mart. 2018, 07:57
Obiceiurile care îi feresc pe fumători de apariţia bolilor. Ce să faci ca să scapi de nicotina din corp

Știați că fumatul este unul dintre principalele motive pentru care aveți carențe de vitamina C, intreaba secretele.com. Tocmai de aceea, trebuie să aveți inclus în dieta zilnică fructe și legume bogate în această vitamină precum măceșe, cătină, kiwi, pătrunjel, ardei grași, căpșuni portocale și broccoli.

Citeşte şi Această plantă îţi curăţă sângele de toxine

Pentru a preveni deficitul de vitamina D, B12, calciu sau acid folic mâncați pește, lapte, ouă, cereale integrale, carne de pui, vită, porc, fructe de mare, iaurt, brânză, mazăre, linte, porumb, varză.

Apa elimină nicotina din corp

De asemenea, persoanele fumătoare trebuie să limiteze cât mai mult posibil consumul de cafea. Întrucât nicotina afectează grav pielea, fumătorilor le este recomandat să bea cât mai mult suc de morcovi, eficient în îngrijirea pielii, fiind bogat în vitaminele A, C, B și K. Nu în ultimul rând, pentru a elimina cât mai rapid nicotina din corp, consumați o cantitate cât mai mare de apă. În acest fel veți reuși să mai răriți și țigările fumate.