EBA s-a fotografiat cu oi şi capre, în Georgia VEZI IMAGINI

Prezentă în Georgia în calitate de observator al Parlamentului European la alegerile legislative din această ţară, Elena Băsescu s-a fotografiat în mai multe ipostaze inedite.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 12:23

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a postat pe contul său de Twitter mai multe fotografii din Georgia, unde supervizează din partea PE alegerile parlamentare din Georgia.

Fiica preşedintelui s-a fotografiat în faţa unei secţii de votare din Tbilisi, la primele ore ale dimineţii, dar şi în Rustav, alături de o turmă de oi şi capre. EBA urma să mai ajungă în Gardabani şi Marneuli, alături de ceilalţi opt colegi europarlamentari din delegaţie.

Georgienii au început să voteze, luni, în cadrul alegerilor legislative în care partidul preşedintelui Mihail Saakaşvili înfruntă o coaliţie a opoziţiei, condusă de un miliardar, scrie Mediafax. Circa 3,6 milioane de alegători sunt chemaţi la urne între orele 8.00 (7.00, ora României) şi 20.00 (19.00, ora României) pentru a-i alege pe cei 150 de deputaţi ai Parlamentului acestei foste republici sovietice din Caucaz, într-un scrutin ce ar putea fi influenţat de un recent scandal de tortură.