Octavian Jurma, previziuni sumbre despre evoluţia COVID. „Un milion de români se vor îmbolnăvi și 10.000 vor muri în următoarele două săptămâni”

Medicul epidemiolog Octavian Jurma a făcut un avertisment terifiant, precizând că aproape un milion de români se vor infecta şi 10.000 vor muri din cauza COVID-19 în următoarele două săptămâni.

19 oct. 2021, 11:51
Octavian Jurma, previziuni sumbre despre evoluţia COVID. „Un milion de români se vor îmbolnăvi și 10.000 vor muri în următoarele două săptămâni”

După ce a analizat evoluţia pandemiei, medicul epidemiolog Octavian Jurma a arătat că, în prezent, România are de 20 de ori mai multe cazuri decât în vârful valului 1 al pandemiei.

„Vă daţi seama că azi (n.r.- luni, 18 octombrie) avem de 25 de ori mai multe cazuri azi decât în urmă cu 8 săptămâni? Avem de 20 de ori mai multe cazuri decât în vârful valului 1. Da, valul acela în care am stat 30 de zile în carantină ca să nu ajungem ca Lombardia. Acum am ajuns mai rău ca Lombardia pentru că am refuzat carantină de 30 de zile şi prin asta am refuzat să mai avem vreodată doar 500 de cazuri pe zi în vârful unui val. Acum le arătăm noi italienilor cum arătă un val pandemic în care politicienii au luat locul medicilor”, a spus Octavian Jurma.

Citeşte şi: Octavian Jurma, replică pentru premierul Cîţu: Nu toţi românii vor simţi beneficiile creşterii economice. Zeci de mii de români nu vor mai fi în viaţă. Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit

Octavian Jurma, previziuni sumbre despre evoluţia COVID. „Nu vă arăt aceste cifre ca să vă îngrozesc, ci ca să vă trezesc”

Mai mult, medicul epidemiolog avertizează că vârful pandemiei ar putea fi atins în următoarele două săptămâni, mai ales că politicienii au refuzat să ia măsuri dure.

Până atunci, numeroşi români se vor infecta şi vor muri din cauza coronavirusului, avertizează medicul Octavian Jurma.

„Vom continuă la acest nivel stratosferic încă cel puţin 2 săptămâni. 1 milion de români se vor îmbolnăvi în următoarele 2 săptămâni dintre care vom depista doar 200.000. 10.000 de români vor fi ucişi de COVID-19 în următoarele 2 săptămâni dintre care vom depista doar 5.000. Nu vă arăt aceste cifre ca să vă îngrozesc, ci ca să vă trezesc”, a estimat Octavian Jurma, într-un mesaj pe Facebook.

Citeşte şi: Medicul Vasi Rădulescu îl atacă dur pe Cîţu: „În loc să ia măsuri pentru a reduce efectele pandemiei, el vorbeşte de bunăstare. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”

Octavian Jurma: „Moartea este ultimul apel la trezirea din minciună”

„Chiar dacă nu ne pasă de ceea ce se întâmplă în spitale, numărul de decese ne va lovi pe toţi. Indiferent ce credem despre pandemie şi vaccin sunt prea puţini care vor putea nega moartea unui cunoscut. Moartea este ultimul apel la trezirea din minciună”, a menţionat medicul Octavian Jurma.

Luni, în România s-a înregistrat un nou record la Terapie Intensivă: au fost 1.764 de persoane internate la ATI. De asemenea, potrivit raportării de luni a autorităţilor, în 24 de ore s-au înregistrat 10.141 de cazuri noi de COVID-19 şi 261 de decese.


loading...
Partenerii noștri