Oferta de muncă la IBM Global Delivery Centre Romania

IBM Global Delivery Centre din Bucureşti recrutează interni, în această perioadă. Iată ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile. 

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 06:32
Oferta de muncă la IBM Global Delivery Centre Romania

IBM Global Delivery Centre Romania recrutează un intern pe postul de project administrator, în Bucureşti.

Candidatul potrivit pentru acest post e cel puţin student în ultimul an la o specializare cu profilul Economie, Finanţe sau Contabilitate; are cunoştinţe avansate de limba engleză, are cel puţin cunoştinţe medii de limba germană, şi minimum şase luni experienţă în finanţe-contabilitate. Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, este organizat, are spirit de echipă, gândire logică şi e orientat către detalii. 
21 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici. 

IBM Global Delivery Centre Romania recrutează 20 de dezvoltatori SAP şi consultanţi SAP în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru postul de dezvoltator SAP are cunoştinţe de SQL şi bune cunoştinţe de dezvoltare software. Pentru postul de consultant SAP, angajatorii caută candidaţi care au cunoştinţe de economie şi management.
Pentru ambele posturi, angajatorii caută studenţi în ultimul an sau absolvenţi de facultate care vorbesc fluent limba engleză, au cel puţin cunoştinţe medii de germană, franceză sau italiană, au gândire analitică şi orientată spre rezolvarea problemelor. 
Amănunte, aici.