Ofertă de Valentine’s Day: Invitaţie la un club de swingeri sau masaj erotic

Cât de departe ai merge pentru a-ţi reîmprospăta viaţa sexuală? Sex în aer liber? O partidă de amor în 3? Sau poate lângă alte cupluri? De Valentine's Day, cluburile de  swingieri au oferă bogată în Bucureşti!

RomaniaTV.net
13 feb. 2017, 12:25
Ofertă de Valentine’s Day: Invitaţie la un club de swingeri sau masaj erotic

Multe cupluri de români aleg să-şi schimbe partenerii pentru a experimenta acte sexuale cu alte persoane în anumite cluburi din Bucureşti. De Valentine’s Day, cluburile organizază petreceri.

Nu oricine sună pentru o rezervare are acces în club. Apelul telefonic este practic un mini interviu, care îi ajută pe organizatori să se asigure că te vei integra cât mai bine în cadrul petrecerilor.

Ei sunt ROMÂNII care fac SEX cu nevestele ALTORA în weekend

 

Şă zicem că vrei şi tu să participi. Va trebui să dai câteva detalii despre tine, despre cum arăţi şi dacă intenţionezi să vii cu iubitul sau singură. Şi cum experienţa swing-ului este încă tabu pentru mulţi, ai opţiunea de a face rezervarea sub anonimat. Dacă nu vrei să îţi spui numele, primeşti pur şi simplu un număr de cod.

O nopte de petrecere swing le costă pe femeile singure 0  lei, pe bărbaţii neînsoţiţi 250 de lei, iar pe cupluri 250 de lei.

Clubul impune un dress code, astfel că doar cei îmbrăcaţi elegant au acces. Odată ce ai păşit în club, hainele sunt însă opţionale. Poţi rămâne nud sau într-un desuu sexy. 

De obicei experienţele erotice în grup încep cu o simplă socializare: flirturi, complimente, atingeri subtile, cam ca la o primă întâlnire… care speri că se va încheia cu o partidă de sex!

Swing-ul are însă mai multe avantaje. Tipul cu care ai băut un cocktail nu va fi în patul tău a doua zi de dimineaţă şi nici nu te va considera promiscuă. După cum spune şi proprietarul şi managerul clubului, bărbaţii veniţi la petrecerile de swing nu au astfel de prejudecăţi. Ei chiar apreciază o femeie deschisă în plan sexual. 

Citeşte şi Cel mai mare site pentru swingeri şi aventuri extraconjugale a fost spart de hackeri. Peste 400 milioane de conturi, compromise