Ei sunt ROMÂNII care fac SEX cu nevestele ALTORA în weekend

Multe cupluri de români aleg să-şi schimbe partenerii pentru a experimenta acte sexuale cu alte persoane în anumite cluburi din Bucureşti.

20 nov. 2016, 13:49

În cluburile de swing au fost surprinse mai multe cupluri, unele dintre ele fiind chiar căsătorite, aceştia alegând să încerce o activitate cu totul nouă la sfărşit de săptămână, scrie b1.ro. Doamnele s-au aranajat mult pentru acest moment. Au venit îmbrăcate în ţinute provocatoare şi foarte elegante, cu părul frumos aranjat şi purtând pantofi cu tocuri înalte.

Citeşte şi Cel mai mare site pentru swingeri şi aventuri extraconjugale a fost spart de hackeri. Peste 400 milioane de conturi, compromise

Majoritatea cuplurilor au ales să vină cu taxiul, însă nu au fost lăsaţi chiar în faţa clubului din zona Piaţa Iancului, preferând să meargă puţin pe jos decât să se afle de locul misterios în care urmau să-şi petreacă câteva ore bune.

Citeşte şi Poveste adevărată. Am un copil cu viitoarea mea soacră, însă logodnica mea nu ştie: Îşi iubeşte frăţiorul

În numai o oră, au fost surprinse şapte cupluri care şi-au făcut curaj să intre în clubul respectiv.

Pentru a intra în clubul respectiv, cuplurile trebuie să plătească 250 de lei, doamnele singure 100 de lei, iar domnii 500 de lei. Cu toate că preţurile nu sunt deloc generoase, amatorii de senzaţii tari nu întârzie să apară într-un număr relativ mare.


loading...