Oferte de Paște la Lidl! Reduceri mari la ouă și alte produse pentru sărbătorile pascale

Mai sunt câteva zile până la Paște și pregătirile sunt în toi. Dacă nu ai apucat încă să-ți faci cumpăraturile trebuie să știi că la Lidl gășeți săptămâna aceasta ouă, carne și alte produse pentru masa de Paște la reducere.

10 apr. 2023, 08:53
Oferte de Paște la Lidl! Reduceri mari la ouă și alte produse pentru sărbătorile pascale

Săptămâna aceasta, Lidl a anunțat reduceri semnificative la ouă și alte produse de Paște, în toată România. Un carton de 30 de ouă mărimea M se vinde cu doar 19,99 Lei.

Citește și: Vouchere sociale de Paşte 2023. Vestea mult așteptată pentru 2,4 milioane de români, suma se dublează în acest an

Pentru cozonac găsiți la Lidl Făină albă pentru cozonac Belbake 2 Kg la prețul de 4,99 Lei. Tot pentru cozonac găsiți Cacao pudră Belbake la doar 5,49 Lei și Rahat cu aromă de fructe Feleacul 500 g la 8,99 lei.

De asemenea, în oferta de săptămâna aceasta găsiți găletușă de 1 kg de Brânză de vaci Pilos la doar 16,99 Lei.

Citește și: Câte zile poți păstra cozonacul în frigider. Trucul care te va ajuta să te bucuri mai mult timp de acest preparat de Paște

Mai mult decât atât, reduceri sunt și la carne, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de preparate delicioase la prețuri mai accesibile. Un kilogram de carne tocată vită-porc costă săptămâna aceasta 15,99 Lei.

O caserolă de 650 grame de Piept de pui costă zilele aceastea 15,99 Lei.

Cine nu știe să gătească sau pur și simplu nu are timp sau chef găște săptămâna aceasta la Lidl Drob cu carne de miel SZÉKELY FALAT, 500 grame, la preț de 24.99 lei.

Dacă nu vă place carnea de miel puteți alege Drob cu carne de porc la preț de 2.99 lei per 100 g.