Oferte incredibile la LIDL de 1 Mai. Produsul preferat al românilor costă doar 2 lei. Va fi bătaie la raft

Minivacanța de 1 Mai bate la ușă, iar în această perioadă nu doar operatorii din industria ospitalității se întrec în oferte care mai de care mai atractive, ci și marii retaileri, printre care se numără și LIDL. Retailerul german le-a pregătit românilor de 1 mai foarte multe oferte la produsele lor preferate.

27 apr. 2023, 21:25
Oferte incredibile la LIDL de 1 Mai. Produsul preferat al românilor costă doar 2 lei. Va fi bătaie la raft

Oferte incredibile la LIDL de 1 Mai. Produsul preferat al românilor costă doar 2 lei. LIDL s-a gândit și la românii care nu vor merge în vacanță de 1 mai și vor sărbători Ziua Muncii la un grătar, undeva aproape de casă.

Citește și Ce a găsit o femeie într-o pungă cu banane cumpărată de la Lidl. „M-am uitat în jos și m-am gândit. Ce naiba este asta?” FOTO

Oferte incredibile la LIDL de 1 Mai. Produsul preferat al românilor costă doar 2 lei.

Pentru aceștia retailerul german a introdus oferte incredibile de 1 mai la produse de protecție solară, delicii în stil iberic, mărci de top, accesorii de baie, dar și alte surprize.

Cu toate acestea, cea mai atractivă ofertă este cea la produsul preferat al românilor și anume pulpa de porc fără os, care de 1 mai va costa doar 1,99 lei pentru 100 de grame.

Pe lângă pulpa de porc fără os, retailerul german le-a mai pregătit românilor și alte surprize care cu siguranță le vor face ziua de 1 mai una reușită.

Românii care vor să încingă grătarele de 1 mai vor găsi la LIDL, cartofii albi noi la doar 3,29 lei pentru un kilogram, iar pentru un suc rece perfect pentru o friptura, un bax de șase doze de suc acidulat Pepsi costa doar 14,99 lei. Pentru cei care nu pot să încheie o masă fără un desert pe cinste LIDL a inclus în oferta sa budinca proteica Milbona care costă 4,99 lei 200 de grame.

Mai mult, pe lângă toate aceste bunătăți, retailerul german îți va umple rafturile magazinelor sale din întreaga țară cu accesorii pentru grătar, precum produsele Parkside, pe care românii le pot achiziționa la preturi extrem de accesibile.

Românii care își vor petrece minivacanța de 1 mai acasă și vor să se răsfețe cu o baie, LIDL a introdus în oferta sa și accesorii pentru baie de top la prețuri super accesibile.

Ce salariu are un angajat Lidl

Persoanele care vor să se angajeze se pot orienta către un loc de muncă la marele retailer german. Lidl a scos la concurs mai multe posturi. Iată care sunt salariile și beneficiile de care angajații pot beneficia.

Dacă ești în căutarea unui job și îți dorești să câștigi o sumă frumușică la finalul lunii, trebuie să știi că Lidl are o ofertă de nerefuzat! Gigantul german a anunțat că are posturi libere în 95 dintre localitățile în care are puncte de lucru, iar fișa postului este cât se poate de simplu de bifat, în timp ce salariile sunt cât se poate de atractive.

Conform site-ului undelucram.ro, persoana care ar urma să ocupe postul de casier sau de lucrător comercial, cu un program full-time în București ar urma să câștige aproximativ 3.200 de lei pe lună, dacă ținem cont de fluturașul de salariu din luna septembrie a anului trecut. Pentru a ocupa acest post este necesară experiență de mai puțin de un an.

Salariile sunt la fel de atractive și în alte părți ale țării. De exemplu, în Vaslui, un casier angajat full-time, cu 2 ani de experiență în domeniu poate să ajungă la 3.000 de lei net lunar. În unul dintre cele mai importante orașe din țară, în Cluj-Napoca, la un alt magazin Lidl, un agajat cu experiență de un an în domeniu ajungea să câștige 3.000 de lei net, în luna august 2022.

Citește și Lidl vine cu o ofertă de neratat. Reduceri de 45% la produsele de bucătărie