Oferte semnificative la Lidl, sâmbătă,10 februarie! Produsele cele mai căutate, reduse cu până la 40%

Sâmbătă, 10 februarie 2024, lanțul de magazine Lidl bagă la ofertă produsele adorate de toți românii! Este vorba despre prețuri reduse chiar cu 40%, care, cel mai probabil se vor vinde ca pâinea caldă! Vezi mai jos toate detaliile.

10 feb. 2024, 12:45
Oferte semnificative la Lidl, sâmbătă,10 februarie! Produsele cele mai căutate, reduse cu până la 40%
Reduceri de neratat la Lidl

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 10 februarie 2024, produsele pe care românii le consumă foarte des, mai mult decât atât, vor fi chiar la super preț!

Citește și Secretele cărnii de pui de la Lidl. De unde provine şi unde este ambalată, surpriză mare pentru românii care o cumpără

Magazinele Lidl se găsesc în toată România, iar prețurile sunt și ele foarte accesibile.

De asemenea, retailerul are și game propri, ceva mai ieftine, dar de calitate, deci, oricine ajunge la Lidl găsește cam tot ceea ce caută.

În celebrele magazine găsești de toate, de la produse alimentare, până la articole vestimentare. Astfel că, săptămânal, dar și în weekend, Lidl vine cu numeroase oferte.

Sunt produse care ajung să fie reduse chiar și cu 40% uneori, însă cei interesați trebuie să se grăbească.

De sâmbătă, 10 februarie 2024, începe Super Weekend la Lidl, iar reducerile sunt unele cu adevărat semnificative.

Produse la jumătate de preț

Este vorba de produse care pot fi cumpărate la aproape jumătate din prețul inițial!

Potrivit catalogului publicat de Lidl, de sâmbătă, 10 februarie, în magazinele din întreaga țară vor fi oferte foarte bune.

Primul produs redus de sâmbătă, 10 februarie, este pulpa de porc feliată pentru șnițel și aceasta costă doar 1,99 lei, prețul fiind redus cu 26%, față de cel inițial de 2,69 lei.

De altfel, și chiftelele cu carne de pui de la Baroni, de 200 de grame vor fi reduse. De sâmbătă, 10 februarie, la Super Weekend de la Lidl, prețul lor e redus cu 40%.

Citește și Lidl a montat sisteme antifurt pe pachetele cu cârnați de Pleșcoi. Un produs adorat de milioane de români în oferta Lidl de luni, 5 februarie

Asta înseamnă că pentru un astfel de produs, clienții plătesc doar 2,99 lei în loc de 4,99. Și, dacă vrei ca dimineața să savurezi o altă cafea, adică și mai aromată decât cea cu care ești deja obișnuit, ar trebui să te grăbești să ajungi la Lidl! Vei avea parte de mari surprize.