Olguţa Berbec a făcut anunţul pe Facebook. Mii de felicitări de la fani!

Olguţa Berbec este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe de muzică populară din România, care are mai mereu grijă de fani pe reţelele de socializare.

01 feb. 2023, 11:40
Olguţa Berbec a făcut anunţul pe Facebook. Mii de felicitări de la fani!

Olguţa Berbec a împărtăşit cu fanii o aniversare dragă inimă ei.  „Cea care-mi poartă numele și inima a împlinit azi, doi ani…mult mai mult însă, are in gândurile și rugăciunile mele. Pentru noi mamele, copiii sunt dintotdeauna și pentru totdeauna.
La mulți ani, Clopoțica!”, a scris Olguţa Berbec pe Facebook, acelaşi mesaj, dar cu un colaj superb de imagini, fiind postat şi pe Instagram

Olguța Berbec se numără printre artistele cele mai îndrăgite ale muzicii populare românești. Publicul o numește protejata lui Petrică Mâțu Stoian, datorită relației speciale pe care au avut-o cei doi. Regretatul artist a fost un adevărat mentor pentru Olguța, amintirea lui rămânând vie și în ziua de azi.

Olguţa Berbec, anunţ după şase ani de căsnicie: „Nu-i totul roz întotdeauna. Cred că amândoi am înţeles”

Am împlinit şase ani de la nuntă și opt de relație. Secretul e că suntem mereu împreună și nu avem secrete. Nu avem de ales, trebuie să fim și cei mai buni prieteni, fiindcă umblăm prin toată țara în aceeași mașină și nu putem sta certați prea mult timp.

A fost dragoste la prima vedere, oricât de siropos ar suna. Ne-am cunoscut la o nuntă, unde Remus cânta cu trupa lui, și eu am venit ca solist invitat. Mie mi-a plăcut din prima clipă de el. Atât. Fără alte gânduri. El mă știa de pe YouTube și chiar aștepta să mă vadă în realitate. Ce m-a atras? Că e frumos. Și acum mă mai păcălește cu asta.

Olguța Berbec este în doliu. ”Am fost lumina ochilor tăi și mi-ai dăruit tot ce ai avut mai bun pe lume”
Nu-i totul roz întotdeauna, dar, din fericire, nu am ajuns în momente mari de cumpănă. Cred că amândoi am înțeles că ne este bine împreună, că, oricât de mici sau mari ar fi problemele, amândoi le putem depăși. Eu am înțeles că numai lângă acest om pot să cânt și să râd, și acest sentiment mă liniștește„, a declarat recent Olguţa Berbec, pentru Viva.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta)

Olguța Berbec a oferit un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro, unde a vorbit despre planurile ei pentru anul 2023. Artista vrea să se ocupe în principal de carieră, dar nu neglijează nici viața personală. Visează să călătorească cât mai mult și să se bucure de frumusețile țării. Olguța Berbec pregătește surprize pentru oamenii care o iubesc și apreciază, astfel încât urmează un an plin, dar special.

„Îmi doresc un spectacol mare Olguța Berbec și planul meu pentru fiecare an este același, vreau să cânt. Deci, anul acesta va fi despre carieră, muzică. Va fi pur și simplu despre cântat la evenimente private, dar și faptul că pregătesc mare în vară, un spectacol cu public, deosebit. Lucrăm la lucrul acesta și acum vrem să facem o schiță a ceea ce va fi. Pe plan personal, îmi doresc să călătoresc.

Deși se bate cap în cap cu cealaltă dorință, încerc să mă bucur de lucrul ăsta. Aș călători acolo unde se poate, nu sunt pretențioasă. În România, în afară, oriunde, să plecăm de acasă. Eu mă bucur când plecăm împreună de acasă, chiar uneori și când mergem la cântat tratez câteodată situația de parcă am fi în vacanță. Trece timpul altfel și e foarte important că eu și soțul meu suntem o echipă și în carieră și atunci chiar poate fi frumos în unele locuri, când nu suntem foarte obosiți.”, a declarat Olguța Berbec.