Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca pentru calificarea în finala Ligii Campionilor în 7 aprilie

Adversara din semifinalele Ligii Campionilor a echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Gyor ETO, a anunţat luni că manşa retur se va juca la Veszprem, în 7 aprilie, acesta fiind meciul decisiv pentru calificarea în finala competiţiei.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 15:52
Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca pentru calificarea în finala Ligii Campionilor în 7 aprilie

Gyor şi Oltchim vor juca partida decisivă din semifinale la Veszprem, clubul ungar luând decizia în premieră de a juca în oraşul campioanei la masculin, pe o arenă mult mai încăpătoare. Partida va avea loc în 7 aprilie, de la ora 17.00 (ora României), biletele urmând a fi puse în vânzare începând de marţi. Clubul ungar va vinde bilete mai întâi abonaţilor, iar din 26 martie, se vor pune în vânzare tichetele rămase.

Data meciului tur, de la Râmnicu Vâlcea, nu a fost încă stabilită, oficialii de la Oltchim aşteptând încă un răspuns din partea televiziunii care îl va transmite, dar aceasta va fi 31 martie sau 1 aprilie.”Noi ne dorim să jucăm tot duminică, în 1 aprilie, pentru a nu schimba programul pe care îl avem de atâta timp. Nu ştim încă data oficială, aşteptăm răspunsul”, a declarat Andrei Luca, vicepreşedintele CS Oltchim, pentru MEDIAFAX.

În cealaltă semifinală din Liga Campionilor se vor confrunta echipele Larvik HK, deţinătoarea trofeului, şi Buducnost Podgorica.