Omul de afaceri Ilie Vonica, înmormântat la Sibiu în aplauzele a sute de oameni VIDEO

Publicat: Duminică, 08 Iunie 2014 14:40 // Actualizat: Duminică, 08 Iunie 2014 18:44 // Sursa: romaniatv.net

Scene impresionante la înmormântarea milionarului Ilie Vonica. Sute de oameni au venit la funeralii, o stradă întreagă fiind blocată. Mai mulţi politişti au fost chemaţi să supravegheze zona, mai ales că printre cei prezenţi la înmormântare se află şi politicieni. De la înmormântare a lipsit soţia lui Ilie Vonica, Ioana Dana Vonica, arestată în dosarul reţetelor false. 

Ilie Vonica a fost condus pe ultimul drum cu aplauze. Sute de oameni au participat la funeralii. Nu au lipsit nici incidentele. Din cauza căldurii, două persoane au căzut din picioare şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Slujba de înmormântare a fost ţinută de un sobor de preoţi, iar apropiaţii şi colegii milionarului au ţinut cuvântări. Ilie Vonica a fost îngropat nu la marginea unui cimitir, aşa cum se obişnuieşte în cazul sinucigaşilor, ci alături de înalte feţe bisericeşti la cimitirul de la Biserica din Groapă de pe strada Justiției din Sibiu.

 

Soţia milionarului nu a fost prezentă la înmormântare, fiind în arest preventiv.

Priveghiul milionarului sinucigaş s-a transformat sâmbătă seara în circ. Soţia sa, Ioana Dana Vonica, a fost eliberată din arest pentru trei ore ca să-şi poată lua rămas bun de la soţul ei. Ea a venit la Sibiu escortată de poliţie. Când a sosit, dar şi la plecare, apropiaţii familiei nu i-au lăsat pe jurnalişti să filmeze. I-au agresat şi le-au spart camerele de filmat. 

Ilie Vonica s-a sinucis marți după-amiază, aruncându-se în cap de pe mansarda casei sale. Sicriul medicului Ilie Vonica a fost depus miercuri în capela cimitirului Bisericii din groapă. Omul de afaceri sibian a lăsat în urma sa o scrisoare de cinci pagini, în care menţionează de scandalul reţetelor false, în care este implicată soţia sa, Ioana Vonica. Gestul lui Ilie Vonica a venit la 24 de ore după ce a aflat că soţia sa, Ioana Vonica, va rămâne în închisoare, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor nouă persoane arestate în dosarul reţetelor false. În acest dosar, statul a fost prejudiciat cu 3,5 milioane de euro.

 
Medic de profesie, Ilie Vonica deţinea două spitale private în Sibiu, două centre de fertilizare in vitro, dar şi o reţea de farmacii. Averea lui a fost estimată la aproximativ 95 de milioane de dolari.

Între timp, s-a aflat explicaţia halucinantă pentru care Dana Ioana Vonica nu a fost lăsată la înmormântare. Judecătorii au motivat decizia prin faptul că femeia a fost lipsită de sentimente şi de respect pentru bolnavii de cancer de pe urma cărora s-a îmbogăţit.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
09 iun 13:28
Răspunde | Votează email -1 email
sonin
RAED ARAFAT - VONICA
09 iun 13:17
Răspunde | Votează email 0 email
sonin
drum bun si sper sa te' ntalnesti cu cei care nu au avut bani ca sa cumpere medicamente de la tine
09 iun 13:07
Răspunde | Votează email 1 email
sonin
MARE OM
MARE caracter
o s-a planga totzi romanii bolnavi de cancer
08 iun 22:08
...sentimente şi de respect pentru bolnavii de cancer de pe urma cărora s-a îmbogăţit. Source Article from http://www.romaniatv.net/omul-de-afaceri-ilie-vonica-inmormantat-la-sibiu-in-prezenta-a-2-000-de-oameni_150705.htmlOmul de afaceri Ilie Vonica, înmormântat la Sibiu în aplauzele a sute...
08 iun 14:55
...Ilie Vonica. Peste 2.000 de oameni au venit la funeralii, o stradă întreagă e blocată. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
08 iun 14:51
...milionarului Ilie Vonica. Peste 2.000 de oameni au venit la funeralii, o stradă întreagă e blocată. Citește mai departe…, Omul de afaceri Ilie Vonica, înmormântat la Sibiu în prezenţa a 2.000 de oameni eee by ...
08 iun 14:50
...Ilie Vonica. Peste 2.000 de oameni au venit la funeralii, o stradă întreagă e blocată. Citește mai departe… …read more...
1
EUR
4.7536
RON
14 Oct
noapte 9 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H