Omul de afaceri Mircea Gheorghe Rotar a murit subit

Un om de afaceri din Baia Mare a murit fulgerător la puţin peste 60 de ani. Funeraliile vor avea loc joi, 21 octombrie.

19 oct. 2021, 14:00
Omul de afaceri Mircea Gheorghe Rotar a murit subit

Omul de afaceri băimărean Mircea Gheorghe Rotar a încetat din viața azi la vârsta de 61 de ani. Familia şi medicii au refuzat să spună cauzele decesului şi au cerut decenţă din partea presei într-un astfel de moment tragic.

„Tată și soț model a plecat dintre noi prea devreme lăsând în urmă un gol și o durere imensă. Înmormântarea va avea loc la Capela din comuna Farcasa, joi, 21 octombrie, de la ora 13”, a transmis familia milionarului din Maramureş.

În urmă cu o săptămână, un cunoscut afacerist din Pitești și-a pierdut viața din cauza coronavirusului. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a petrecut mai multe zile internat în secția de Terapie Intensivă. Din păcate, corpul a cedat în fața bolii.

După ce a stat mai multe zile internat în secția de Terapie Intensivă a spitalului din Pitești, bărbatul a decedat din cauza bolii. Este de menționat că acesta nu avea comorbidități și nici nu era vaccinat.

În momentul în care Ovidiu Cristescu a ajuns în grija medicilor, plămânii acestuia erau deja afectați în proporție foarte mare. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a salva viața omului de afaceri, însă starea sa de sănătate s-a degradat rapid și a pierdut lupta cu viața noaptea trecută.

Soția lui Ovidiu Cristescu a ajuns și ea la spital. Femeia a avut noroc și a făcut o formă medie a bolii.

Octavian Iordăchescu a murit. A fost unul dintre cei mai apreciați conducători ai TVR
Doliu în învăţământul bistriţean. Profesoara Ana-Maria Cociş a murit din cauza COVID-19. Era nevaccinată

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat sâmbătă decesul profesoarei de fizică Ana-Maria Cociş, ”Din păcate, vă anunţăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce îşi continuă misiunea de educator printre îngeri. Colega noastră, Ana-Maria Cociş, profesoară de fizică la Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu”, a pierdut lupta cu virusul nemilos. Drum bun spre ceruri, Ana-Maria!”, a transmis Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud pe pagina sa de Facebook.

Tragedie fără margini în Satu Mare. O tânără gravidă și bebelușul nenăscut au murit din cauza COVID. Familia a făcut scandal în fața spitalului!
Şi reprezentanţii Colegiului Naţional ”Andrei Mureşanu” Bistriţa au transmis condoleanţe familiei îndurerate. ”Ana-Maria Cociş ne priveşte de astăzi discret, dintre îngeri… Profesoară de fizică a Colegiului Naţional ”Andrei Mureşanu”, Ana-Maria, o prezenţă luminoasă şi echilibrată, pentru care legea atracţiei universale a fost fascinaţia disciplinei de studiu, s-a lăsat în final doborâtă de aceasta, trecând în eternitate cu mare grabă. Rămas bun, Ana-Maria! Condoleanţe familiei îndurerate! Per aspera ad astra, Ana-Maria Cociş!”, au scris pe Facebook reprezentanţii Colegiului Naţional ”Andrei Mureşanu” Bistriţa. Ana-Maria Cociş nu ar fi fost vaccinată împotriva Covid-19, potrivit timponline.ro.