Omul de încredere al lui Dan Condrea rupe tăcerea. Dezvăluiri din dosarul Hexi Pharma

Omul de încredere al afaceristului Dan Condrea rupe tăcerea. "Nu se făcea nimic în firmă fără Condrea", este declarația lui Mihail Leva, directorul de producție din Hexi Pharma. Acesta a fost trimis în judecată alături de Flori Dinu, directoarea companiei, în dosarul dezifectanților diluați. Mihail Leva susține că l-a avertizat pe Condrea cu privire la produsele problemă și că Flori Dinu știa tot ce se întâmplă.

RomaniaTV.net
08 mart. 2017, 14:55
Omul de încredere al lui Dan Condrea rupe tăcerea. Dezvăluiri din dosarul Hexi Pharma

La câteva zile de la aflarea veştii că a fost trimis în judecata, directorul de producţie al Hexi Pharma a dat detalii despre cum funcţionau lucrurile în cadrul firmei.

Mihail Leva susţine că Dan Condrea stia tot ce se intampla în firmă si ca el se face vinovat de toate acuzaţiile. Spune fostul director că l-a instiintat pe Condrea cu privire la calitatea produsele, ba chiar mai mult, acestea au fost trimise la laborator însă rezultatele au iesit bune.

Citeşte şi: Prejudiciul în cazul Hexi Pharma este de peste 102 milioane de lei

Leva susţine că aceste rezultate ar fi putut fi modificate. Mai mult decât atât, fostul director susţine ca Flori Dinu era cea care stia exact ce se intampla si ca el a fost angajat din 2012 adica in momentul in care produsele erau modificate. Cat despre sinucidere, Mihail Leva a spus doar ca scandalul l-a afectat extrem de tare pe seful sau care era foarte slabit. Directorii sunt acuzaţi de infracțiuni de înșelăciune și participație improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Citeste şi: Rechizitoriu Hexi Pharma: În România există o tendinţă de subraportare a infecţiilor nosocomiale din spitale

„În momentul în care am avut o banuială că ceva nu e corect, am trimis la laborator şi a dat un rezultat pozitiv. Nu se făcea nimic în firmă fără Condrea. Rezultatele de la laborator veneau la el pe mail, apoi la mine. Responsabilitatea în mare măsură era a lui Condrea pentru că şi rezultatele poate erau trunchiate pentru că veneau prin el. Flori Dinu avea cunoştinţă despre toate aceste lucruri”, a spus Mihail Leva, precizând, când a fost întrebat dacă crede în varianta sinuciderii, că nu ştie ce s-a întâmplat, dar că în ultima vreme Dan Condrea era „foarte slăbit”.