Oprescu, despre candidatura la PREZIDENŢIALE: Dacă va fi cazul şi am toate elementele, DA, mă duc! VIDEO

Sorin Oprescu a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale, dacă va avea sprijinul PSD și "al poporului PSD-ist". În cazul în care va câştiga fotoliul de la Cotroceni, Oprescu a arătat că are trei nume pentru funcţia de premier: "Victor Viorel Ponta"

29 iun. 2014, 20:32
Oprescu, despre candidatura la PREZIDENŢIALE: Dacă va fi cazul şi am toate elementele, DA, mă duc! VIDEO

„Încerc să fiu cât pot de cinstit față de oameni. Mă onorează ceea ce a spus Victor Ponta, pentru că funcția de președinte este una de demnitate în stat. Sunt foarte conștient că într-o astfel de situație am nevoie de o platformă extrem de puternică, de stânga.

Eu nu mă duc să fiu iepurașul cuiva. Nu este nehotărâre, dacă va fi cazul și am toate elementele: DA, mă duc!„, a declarat Sorin Oprescu, la Antena 3, citat de stiripesurse.ro.

Ponta reduce lista prezidenţiabililor de stânga: Oprescu sau eu. Isărescu şi Tăriceanu – variante închise

Oprescu a explicat că în cazul în care va fi susținut de PSD și de „poporul PSD”, el va intra cursă, dar tot ca independent.

Întrebat pe cine va numi premier, dacă va câștiga preyideníalele, Oprescu a răspuns: „Am trei nume: Victor Viorel Ponta”.

Premierul Victor Ponta declara, recent, la România TV că lista scurtă cu cei care ar putea să candideze la alegerile prezidenţiale din partea partidului său s-a redus, acum rămânând doar două nume: Sorin Oprescu şi Victor Ponta.

Dragnea: Colegii din PSD vor ca Victor Ponta să candideze la PREZIDENŢIALE. Nu vor alegeri interne