Oprescu dezvăluie ce fac şoferii din Primărie: Se ocupă de spaţii, cer bani la comercianţi

Iritat nevoie mare pe stratul gros de gheaţă din parcarea de la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu s-a burzuluit la un angajat al instituţiei, marţi dimineaţă, la prezentarea raportului Comandamentului de iarnă. Totodată, edilul Capitalei a dezvăluit şi cu ce se ocupă şoferii angajaţi de Primărie.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 09:58
Oprescu dezvăluie ce fac şoferii din Primărie: Se ocupă de spaţii, cer bani la comercianţi

Supărat că şoferii angajaţi în Primărie, „în special şovinii de la directori, de la cabinete”, au mereu alte treburi decât cele prevăzute în fişa postului, Sorin Oprescu a dezvăluit cu ce se ocupă aceştia, prevalându-se de statutul lor.

„Parcările astea care sunt ale Primăriei… nu vrei să dăm un exemplu? Parcările alea sunt pline de gheaţă. Eu ce trebuie să fac? Să le pun la dispoziţie domnilor şoferi?”, a fost introducerea făcută de Oprescu.

Iureşul abia apoi a urmat: „Îţi spun eu ce fac unii din şoferii dumitale. Se ocupă de spaţii mai nou. În special şovinii de la directori, de la cabinete. Asta fac! La piaţă la Delfinului pretind bani de la comercianţi. Şi tre’ să fie mai mult de 500.000, că… (pe ton scăzut, n.r.). Eu n-am nevoie de actori d-ăştia, de trişti d-ăştia. În afară de faptul că fac frumos dimineaţa, nici zăpada n-o dau. Sunt obosiţi, sunt născuţi obosiţi. Şi jigniţi. Lasă-i să meargă să caute loc de muncă în altă parte, dar nu în Primăria Capitalei, că m-am plictisit”.