Oprescu vrea să dea liber elevilor în ziua finalei Europa League

Pe 9 mai, Bucureştiul va găzdui finala UEFA Europa League, dintre Athletic Bilbao şi Atletico Madrid, iar pregătirile pentru marele meci au intrat pe ultima sută de metri.

RomaniaTV.net
04 mai 2012, 08:47
Oprescu vrea să dea liber elevilor în ziua finalei Europa League

Primarul Sorin Oprescu a susţinut, vineri, o conferinţă de presă privind finala Europa League, de miercuri, 9 mai. Printre altele, Sorin Oprescu s-a declarat mulţumit de starea gazonului de pe Naţional Arena. „Nu s-a mai desprins, ceea ce este foarte bine. Cu toată modestia necesară, mă felicit şi pe mine că nu am învăţat degeaba”, a spus Oprescu.

Primarul general al Capitalei a precizat că va încerca să obţină închiderea şcolilor pentru ziua de 9 mai: „Am dori ca pe 9 mai şcolile să nu funcţioneze deloc, astfel încât părinţii, bunicii să nu mai aibă o grijă şi un stres în plus cu autocarele care vin către stadion. Poate şi copiii vor vrea să-şi însoţească părinţii la spectacolele alea. Dar nu ţine numai de noi”.

Oprescu a vorbit şi despre problema comercializării de bilete la negru şi a precizat că s-au luat toate măsurile pentru combaterea speculei. „S-a emis o dispoziţie de primar general, iar băieţii de la control pentru două-trei zile au lăsat sarcinile specifice şi se ocupă numai de curăţarea zonei împreună cu cei de la ordine publică, tocmai pentru a nu crea moemnte penibile şi neplăcute.