Opt bărbaţi din judeţele Gorj, Dolj şi Mehedinţi au fost reţinuţi după ce s-au băutut în localitatea Ţânţăreni

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au informat că opt bărbaţi din judeţele Gorj, Dolj şi Mehedinţi au fost reţinuţi după ce s-au bătut în apropierea unui magazin din localitatea Ţânţăreni. 

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 09:16
Opt bărbaţi din judeţele Gorj, Dolj şi Mehedinţi au fost reţinuţi după ce s-au băutut în localitatea Ţânţăreni

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti.

Citeşte şi: Şase persoane au fost amendate după ce au mers la grătar şi au postat fotografii pe reţelele de socializare

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 47 de ani, din comuna Ţânţăreni, doi bărbaţi de 37 şi 40 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, şi un bărbat de 47 de ani din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că în cursul zilei de ieri (miercuri – n.r.), aceştia, aflându-se pe raza comunei Ţânţăreni, în apropierea unei societăţi comerciale, în urma unui conflict spontan ar fi exercitat acte de violenţă unul împotriva celuilalt, fiind distrus totodată şi un geam al magazinului”, se arată într-un comunicat postat, joi, pe site-ul IPJ Gorj, potrivit Agerpres. 

Citeşte şi: Patru persoane au fost reţinute de poliţişti în urma scandalului de la Codlea VIDEO

De asemenea, faţă de cele opt persoane, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr.3/2020, cu amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare.