Opt jandarmi de la Craiova, confirmaţi cu coronavirus. Tot detaşamentul va fi testat

Alţi şapte jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova au fost confirmați cu coronavirus, după ce în urmă cu câteva zile a fost confirmat un coleg de-al lor. Întreg detașamentul din care fac parte a fost retras din misiuni și va fi testat.

RomaniaTV.net
26 apr. 2020, 11:53
Opt jandarmi de la Craiova, confirmaţi cu coronavirus. Tot detaşamentul va fi testat
Cei şapte jandarmi au fost testaţi pentru coronavirus după ce unul dintre colegii lor a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta a ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, împreună cu socrii săi, în data de 23 aprilie, după ce au avut simptome ale infecţiei cu coronavirus, scrie Mediafax.
 
Citește și:Petrecere cu peste 60 de persoane, oprită de mascaţi în Craiova. Amenzi uriaşe, aplicate de forţele de ordine VIDEO
 
Soţia şi copilul acestuia, dar şi alţi jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova care au intrat în contact direct cu acesta au fost testaţi, iar rezultatele au arătat că 7 jandarmi au COVID-19.
 
Potrivit autorităţilor din Dolj, întreg detaşamentul din care fac parte jandarmii confirmaţi cu coronavirus va fi testat. Aproximativ 70 de militari au fost scoşi din misiuni, însă ancheta epidemiologică nu s-a încheiat.