Opt tineri au murit într-un accident rutier produs în Chişinău

Opt tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, înghesuiţi într-o maşină au murit în urma unui accident rutier, care a avut loc la intrarea în capitala Republicii Moldova. Maşina în care se aflau s-a izbit de un copac, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
14 aug. 2013, 11:47
Opt tineri au murit într-un accident rutier produs în Chişinău

Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, un automobil Renault Megane a fost proiectat într-un copac, iar în acesta se aflau opt tineri, dintre care şase au decedat pe loc. Celelalte două persoane care se mai aflau în viaţă au decedat în drum spre spital.

Poliţia a stabilit că cei opt tineri au decedat din cauza vitezei excesive. Ei se deplasau din Revaca spre Chişinău, iar la intersecţia străzilor Munceşti şi Dacia, în capitala Republicii Moldova, automobilul a derapat şi a intrat într-un copac.

Tinerii decedaţi, trei fete şi cinci băieţi, erau originari din satele Revaca şi Floreni, raionul Anenii Noi (centru), conform Inspectoratului Naţional de Patrulare, şi veneau în Chişinău la un club de karaoke.

Potrivit unui comunicat de presă al poliţiei, „tinerii au consumat băuturi alcoolice în pădurea de lângă localitatea Floreni, după care au consumat băuturi alcoolice într-un bar din localitatea Floreni, iar şoferul, conform declaraţiilor martorilor, ar fi fost în stare de ebrietate”.

Urmărirea penală urmează să stabilească toate circumstanţele producerii acestui accident, anunţă poliţia.