Opţiunea de la Digi RCS RDS pe care nu o ştiau milioane de români. ESTE GRATUITĂ!

Clienţii Digi RCS RDS care au un abonament cu Digi Net (fix sau mobil beneficiază de două conturi Digi WI-FI, care sunt complet gratuite. Rețeaua este disponibilă în sute de locuri din România.

20 iul. 2020, 14:46
Opţiunea de la Digi RCS RDS pe care nu o ştiau milioane de români. ESTE GRATUITĂ!

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi? Ei bine, nimic mai simplu: creezi contul Digi WI-FI din contul Digi. Dacă nu ai deja un cont, îl poți crea aici; te duci la secțiunea Servicii/Digi WI-FI, apoi setezi un username și o parolă pentru contul Digi WI-FI; când ești într-o zonă Digi WI-FI, conectezi dispozitivul tău la wi-fi ți îți va apărea rețeaua cu numele DIGI_WI-FI, pe care o vei accesa; deschizi o pagina web și vei fi redirecționat către pagina de autentificare. Aici te vei conecta cu username-ul și parola pe care le-ai setat anterior.

Dacă faci acest pas, te vei bucura de încă un avantaj, și anume că te poți reconecta automat la rețeaua Digi WI-FI.

DIGI RCS-RDS, avertisment urgent pentru toţi clienţii. Atenţie la ţeapa care te lasă fără bani!

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a încheiat un acord-cadru pe o durată de 48 de luni. Acordul vizează achiziţia unor servicii de „telefonie publică (fixă), linii închiriate analogice/digitale, linii închiriate digitale şi fibră optică, pentru perioada 01.05.2020 – 30.04.2024, pentru toate unităţile MAI”. Finanţarea a fost obţinută din fonduri bugetare, iar tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, câștigată de Telekom, în fața RCS&RDS. Contractul a fost estimat la 11,7 milioane de euro, fără TVA.