Orașele din România unde poți cumpăra o locuință și îți mai rămân bani și de mașină. O garsonieră costă 6.800 de euro, iar un apartament 10.000

Nu e atât de scump să îți cumperi o locuință în România, dacă știi unde să cauți. Prețurile sunt destul de mici, iar condițiile nu sunt nici ele de ignorat.

01 apr. 2024, 22:20
Orașele din România unde poți cumpăra o locuință și îți mai rămân bani și de mașină. O garsonieră costă 6.800 de euro, iar un apartament 10.000
Orașele în care îți poți cumpăra o locuință ieftină

Dacă vrei să îți cumperi o locuință nouă, dar bugetul nu îți permite ceva foarte scump, însă ai curajul să te aventurezi, ai opțiuni în anumite orașe din România. De exemplu, poți cumpăra o garsonieră spațioasă cu doar 6.800 de euro, situată destul de aproape de centru, iar în apropiere se află și un Profi.

Garsoniera se află în Oravița, din județul Caraș Severin. Imobilul se vinde la licitație publică și are un spațiu destul de generos. Potrivit anunțului, această garsonieră mare și decomandată esye situată într-un bloc de locuințe cu patru etaje.

Citește și: Ce trebuie să faci ca să plăteşti un impozit mai mic pe locuinţă. Cum s-a schimbat legea

Blocul este construit în 1982 și are o fundație solidă. Ușa de acces în bloc este metalică, iar finisajele sunt de calitate medie, după cum se menționează în anunțul de vânzare.

Garsonierase vinde cu doar 6.800 de euro și se află în zona de nord a localității oravița. Viitorul cumpărător are acces rapid la mijloacele de transport în comun. În zonă sunt și școli, dar și unități comerciale.

„Apartamentul este situat într-un bloc de locuințe, având regim de înălțime: P+4E, construit în anii 1982. Blocul are fundații și structura din beton armat, închideri perimetrale din cărămidă, acoperiș de tip terasă. Ușa de acces în bloc este metalică. Imobilul se consideră a avea finisaje de calitate medie.

Proprietatea este amplasată în zona nordică, mediană, a localității Oravița, într-o zona rezidențială, având acces la mijloace de transport în comun și având în apropriere instituții de învățământ, instituții de cult și unități comerciale (Profi)”, se arată în anunțul postat pe homezz.ro.

Cei care au nevoie de o locuință mai mare trebuie să știe că într-un oraș din România există apartamente care se vând cu doar 10.000 de euro. În plus, este foarte aproape de una dintre cele mai populare destinații turistice.

Este vorba despre orașul Lupeni, din județul Hunedoara. Orașul așezat la poalele muntelui este ideal pentru cei ce își doresc liniște și vor să se bucure de aerul proaspăt.  Există o mulțime de anunțuri cu apartamente de vânzare aici. Prețul lor este destul de mic, comparativ cu alte orașe din România.

Citește și: Diferența dintre Noua Casă și creditul ipotecar! Care este cea mai avantajoasă metodă prin care românii pot să își cumpere o locuință

Un apartament cu două camere costă aici 10.000 de euro. Acesta are o suprafață de 35 de mp, iar cei ce nu dispun de sumă cash, pot apela la un credit. Creditul pentru o locuință în Lupeni se poate face pe o perioadă de 30 de ani. Doritorii trebuie să achite un avans de 15%, adică 7.425 de lei, iar rata lunară va fi de 247 de lei. Lupeni se află la cinci minute de mers cu mașina de Straja.

Straja este una dintre cele mai populare stațiuni din România. În fiecare iarnă, mii de turiști vin să se bucure de pârtiile de aici, dar și de peisajul de vis. La doar 70 de kilometri de Lupeni, se află unul dintre cele mai frumoase și impozante castele din România. Castelul Corvinilor este un important punct de atracție turistică al cărui prag este trecut în fiecare an de vizitatori din străinătate. Destul de aproape de Lupeni, la doar 49 de kilometri se află Rezervația de zimbri, una dintre puținele locații din țară unde mai pot fi admirate aceste exemplare rare.