Orban explică de ce a fost numit un fost manager de salon de înfrumuseţare director la Romatsa. „Arată un subiectivism”

Premierul Ludovic Orban a comentat, vineri, modul în care a fost criticată numirea unui director de Dezvoltare la compania Romatsa care a fost în trecut manager al unui salon de înfrumuseţare. "Să arăţi numai o parte a activităţii unui om, fără să spui că lucrează de cel puţin opt ani la Romatsa, arată un subiectivism pe care nu l-am mai văzut până acum la liderii de sindicat", a menţionat şeful Executivului.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 16:36
Orban explică de ce a fost numit un fost manager de salon de înfrumuseţare director la Romatsa. „Arată un subiectivism”

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, la Tulcea, ce îl califică pe Florin Ulmeanu să ocupe funcţia de director de Dezvoltare de la Romatsa, având în vedere că acesta a fost manager al unui salon de înfrumuseţare şi de service auto. Numirea lui Ulmeanu a stârnit nemulţumiri în rândul sindicaliştilor.

„Domnul Ulmeanu lucrează în Romatsa de foarte mult timp, el a avut şi alte funcţii de conducere. Să prezinţi numai o parte a activităţii unui om, fără să prezinţi că omul respectiv lucrează de cel puţin opt ani de zile în Romatsa, arată un subiectivism pe care nu l-am văzut până acum la liderii de sindicat. Liderii de sindicat, când a fost nevoie să apeleze la oameni serioşi, au ştiut să apeleze atunci când erau pe punctul de a rămâne fără licenţa de operare şi noi am rezolvat imediat speţa cu fraţii Micula, făcând ceea ce trebuia să facă statul român şi un guvern normal la cap de opt ani de zile”, a precizat Ludovic Orban, conform News.ro.

Premierul a afirmat că problemele cu care se confruntă Romatsa nu se rezolvă prin astfel de pâre ale liderului de sindicat, ci prin decizii manageriale extrem de serioase.

„În ceea ce priveşte activitatea Romatsa, sigur că acolo există decizii manageriale, domnul manager general este domnul Cimpuieru care este iarăşi un om cu activitate extrem de serioasă la nivelul Romatsa, un profesionist, un specialist. Problemele Romatsa nu se rezolvă prin astfel de pâre nejustificate ale liderului de sindicat, ci se rezolvă prin decizii manageriale extrem de serioase care în criza care a fost provocată de criza din domeniul transportului aerian să se găsească soluţii pentru a susţine activitatea Romatsa”, a mai anunţat Ludovic Orban, conform sursei citate.

Scandalul directorului ROMATSA, fost director de beauty salon şi pompe funebre, este reaprins de o scrisoare din partea sindicatului