Orban: Şansa candidatului dreptei să câştige prezidenţialele e direct proporţională cu depărtarea de Băsescu

Şansa de a câştiga alegerile prezidenţiale de către un candidat din dreapta spectrului politic este direct proporţională cu depărtarea pe care acesta o va avea de Traian Băsescu, a declarat deputatul liberal Ludovic Orban, miercuri, la Palatul Parlamentului.

RomaniaTV.net
28 mai 2014, 13:22
Orban: Şansa candidatului dreptei să câştige prezidenţialele e direct proporţională cu depărtarea de Băsescu

Este tensiune maximă pe scena politică. În partidele de dreapta au loc discuţii pentru a putea negocia o nouă alianță. Miercuri delegaţiile PNL și PDL se întâlnesc la negocieri comune. Fiecare partid are propriile condiții. 

După şedinţa Delegaţiei permanente a PNL, Ludovic Orban a declarat că şansa de a câştiga alegerile prezidenţiale de către un candidat din dreapta spectrului politic este direct proporţională cu depărtarea pe care acesta o va avea de Traian Băsescu.

„După opinia mea, şansa de a câştiga alegerile prezidenţiale de către un candidat din dreapta spectrului politic este direct proporţională cu depărtarea pe care acest candidat o va avea de Traian Băsescu, care astăzi este toxic şi care astăzi, de fapt, nu are decât rolul de coloana a cincea a PSD în dreapta spectrului politic”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, PMP este creaţia „orgoliului” lui Traian Băsescu care a vrut să rupă Partidul Democrat.

„Partidul Democrat nu a acceptat comanda dată de comandant de a o alege preşedinte pe Elena Udrea”, a adăugat deputatul liberal.