Ororile ISIS continuă: Trei bărbaţi au fost DECAPITAŢI, fiind bănuiţi că sunt spioni sirieni GALERIE FOTO

Oameni au fost decapitaţi în plină stradă, în Deir ez-Zor. Au fost îmbrăcaţi în salopete portocale, asemănătoare celor ale teroriştilor de la Guantanamo, legaţi cu lanţuri la mâini şi picioare şi cu bandă neagră peste ochi.

RomaniaTV.net
22 apr. 2015, 12:01

Cei trei condamnaţi la moarte de către gruparea teroristă a Statului Islamic au fost aduşi la „locul execuţiei” cu o camionetă, în care au stat legaţi la ochi cu eşarfe negre şi cu mâinile şi picioarele legate în lanţuri, potrivit Daily Mail. 

Teroriştii au filmat decapitarea bărbaţilor şi au postat-o pe Internet, in data de 19 aprilie. În înregistrare se vede cum cei trei „spioni” sunt puşi să stea în genunchi şi apoi sunt decapitaţi unul câte unul, cu o sabie. Cadavrele lor rămân în stradă.

Citeşte şi Statul Islamic este în război cu talibanii

Înregistrarea a fost dată publicităţii cu numai o zi după ce gruparea islamistă extremistă a împuşcat şi a decapitat cel puţin 30 de etiopieni creştini în Libia, precizează publicaţia britanică.

Iniţial, islamiştii spuseseră că îi urmăriseră pe cei trei bărbaţi răpiţi pentru că lucraseră pentru regimul sirian, dar nu au confirmat identitatea bărbaţilor care avea vârste curpinse între 35 şi 45 de ani şi nici unde şi când ar fi avut loc execuţiile.