Ovidiu Ioanițoaia a fost transferat la Spitalul Universitar din București. Care e starea de sănătate a ziaristului după AVC

Ovidiu Ioanițoaia a trecut prin momente de cumpănă. Celebrul comentator sportiv a suferit un atac vascular cerebral în timpul vacanței sale din Bulgaria, în urmă cu două zile.

13 iun. 2022, 14:54
Ovidiu Ioanițoaia a fost transferat la Spitalul Universitar din București. Care e starea de sănătate a ziaristului după AVC

Aflat în vacanță în Bulgaria alături de soție, Ovidiu Ioanițoaia a început să se simtă rău sâmbătă seara. A acuzat dureri puternice pe partea stângă a corpului. Momentul critic s-ar fi produs la finalul partidei România – Finlanda, meci încheiat cu 1-0 pentru țara noastră.

Soția ziaristului l-a urcat în mașină și l-a dus imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, aflat la o distanţă relativ mică de locaţia în care cei doi se aflau în Bulgaria.

Ovidiu Ioaniţoaia a fost internat la 3 dimineața și a fost supus unor investigaţii medicale amănunţite, iar medicii au stabilit că acesta a suferit un atac vascular cerebral (AVC). Din fericire, a fost un AVC minor.

A doua zi după incident, ziaristul spunea că se simte bine. “Mă simt bine, nu mai am probleme. Mâna stângă este ok. Am trecut printr-un moment greu, mi s-a confirmat că a fost AVC. O formă ușoară, a trecut, dar voi mai face niște consultațații. A condus soția și am ajuns azi-noapte la 3 la Constanța, de la Balcic”, a declarat Ovidiu Ioanițoaia, duminică, pentru Fanatik.

Acum, comentatorul sportiv de 77 de ani a fost transferat la Spitalul Universitar din București. Medicii îi fac mai multe investigații și analize medicale pentru a se asigura că este în afara oricărui pericol.

Jurnalistul a mai avut probleme de sănătate și în urmă cu câțiva ani. În 2012 a suferit o operație pe cord deschis, iar atunci a renunțat și la fumat.

„Nu mai fumez de când am fost operat pe cord deschis, la Stuttgart, în 2012, am două bypass-uri… Atunci a dispărut și paharul de whisky de lângă scrumieră. Mai beau doar câte un vin alb, sec… și ăla șpriț”.

Citește și Ovidiu Ioanițoaia a suferit un AVC, în timpul vacanței sale în Bulgaria. Primele declarații făcute de celebrul ziarist

Citește și Mihaela Buzărnescu, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui. „Nu știu dacă sunt blestemată!”