OZN căzut din cer pe o plajă din Japonia? Cum arată mingea uriașă de fier găsită pe malul mării VIDEO

Descoperire stupefiantă pe o plajă din Japonia! Oamenii care alergau, pe plaja Enshu din orașul Hamamatsu de pe coasta Pacificului, au descoperit o minge uriașă, care măsoară aproximativ 1,5 metri în diametru.

23 feb. 2023, 15:14
OZN căzut din cer pe o plajă din Japonia? Cum arată mingea uriașă de fier găsită pe malul mării VIDEO

Poliția și locuitorii dintr-un oraș din Japonia au fost șocați să vadă o minge mare de fier care a apărut marți dimineața pe plajă. Autoritățile au mărturisit că nu au idee ce este, doar că nu există pericolul să explodeze, informează The Guardian.

Citiți și: Călcâiul de la Aiud, un mister încă neelucidat. 50 de ani de întrebări fără răspuns. Este sau nu este un OZN 

Mingea uriașă măsoară aproximativ 1,5 metri în diametru și a „aterizat” din senin pe o plajă. Elementul misterios în nuanțe de maro și portocaliu a fost găsit de o femeie care ieșise la plimbare, pe plajă. Polițiștii au găsit ciudățenia pe nisip și au început să o investigheze.

Inițial au crezut că ar putea fi o mină rătăcită, însă specialiștii au infirmat această ipoteză. Interiorul obiectului a fost examinat cu ajutorul unor dispozitive de ultimă generație, cu raze X și s-a dovedit că era gol.

Cum arată obiectul misterios care a fost găsit pe o plajă din Japonia

O altă ipoteză care s-a luat în calcul a fost că mingea uriașă ar putea fi un instrument de spionaj folosit fie de China sau Coreea de Nor, însă și acestă variantă a fost exclusă.

Apariția cu obiectul misterios găsit pe plaja din Japonia a devenit viral pe internet, iar oamenii au avut tot felul de comentarii și au făcut tot felul de speculații.

Dacă unii l-au asemănat cu ceva din seria populară „Dragon Ball”, alții cred că este de fapt un OZN care a căzut din cer.

„Trebuie să fie extratereștri, nu?”, a scris o altă persoană.

Alți oameni s-au gândit chiar și la baloanele de spionaj chinezești, care au fost observate pe teritoriul jaopnez în ultimii ani și de curând, chiar și în America.

În schimb, un localnic care aleargă în mod regulat pe plajă a spus că nu înțelege de ce mingea a devenit brusc în centrul atenției.

„Este acolo de o lună. Am încercat să o împing, dar nu s-a clintit”, a spus el pentru postul public NHK.

Citiți și: Pentagonul, cu cărțile pe față. Primele dezvăluiri despre OZN-uri: „Prezintă riscuri pentru securitate”