(P) Cel mai eficient tratament împotriva căderii părului

Spectral.DNC® este cel mai eficient și de actualitate tratament ce stopează căderea părului și susține regenerarea acestuia. S-a demonstrat clinic că ingredientele pe care le conține combat cauzele multiple ale apariției cheliei la bărbați şi femei.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 00:53

Iată componentele principale ale produsului Spectral.DNC®.

S-a demonstrat în numeroase studii că Minoxidilul regenerează părul din patrea superioară a scalpului. Cu toate că modul în care acționează nu este cunoscut în totalitate, acesta rămâne prima substanță chimică ce poate fi folosită în acest scop, fiind aprobată de Administrația Alimentelor și Medicamentelor S.U.A. (U.S. Food and Drug Administration) și fiind cel mai răspândit tratament împotriva căderii părului în acest moment.

De asemenea, studiile arată că, Aminexil® revitalizează foliculii părului. Cercetările indică faptul că pierderea părului este adesea legată de fibroza perifoliculară, colagenul din jurul rădăcinii firului de păr devine rigid, determinându-l să cadă.

Aminexil este o moleculă patentată chimic, rezultată în urma a 10 ani de cercetări în laboratoarele L’Oreal, dezvoltată pentru a preveni această rigidizare și îmbătrânire prematură a scalpului. Folosirea Nanosomilor ca molecule ajutătoare ridică nivelul de absorbție și eficacitatea Aminexilului.

Retinolul ajută la îmbunătățirea procesului de absorbție și la producerea mai rapidă a efectelor minoxidilului, aceste două sbstanțe fiind adesea prescrise de dermatologi împreună.

Complexul de vitamine și minerale accelerează metabolismul foliculului pilos. Extractele de plante susțin circulația și hrănesc firul de păr.

Adeozina este un alt agent puternic ce aduce beneficii sănătății foliculului pilos, similare celor produse de minoxidil.

Procianida B2 are efecte excepționale de întineririe atunci când este combinată cu minoxidilul. Dar, spre deosebire de minoxidil, are efecte atât asupra liniei scalpului cât și a părții superioare a acestuia. Procianida B2 înglobează propriile molecule de Nanosomi. Click aici pentru un studiu de laborator.

Nanosomii sunt sfere microscopice ce eliberează ingrediente active în profunzimea țesuturilor. Mult mai mici decat celulele pielii umane, acestea înglobează compuși similari pielii ce permit pătrunderea în profunzimea țesutului, eliberând apoi ingredientele active pentru rezultate mai eficiente.

 

CĂI MULTIPLE SPRE REGENERAREA PĂRULUI


Spectral.DNC® lucrează prin combinarea eficientă a mai multor ingrediente active pentru a combate cauzele multiple ale căderii părului. Cei ce folosesc acest produs se bucură de aspectul normal, puternic și sănătos al părului lor, spre deosebire de cei ce folosesc doar unul din ingredientele menționate anterior. Spectral.DNC® oferă rezultate specatculoase persoanelor care nu au răspuns bine tratamentului cu Rogaine, un produs ce conține doar minoxidil. Spectral.DNC® tratează scalpul în totalitate, inclusiv linia frontală, în timp ce Rogaine s-a demonstrat a fi eficient numai pentru partea superioară a scalpului.

Minoxidilul a fost testat în sute de studii clinice pe mii de voluntari și s-a demonstrat a fi eficient în tratarea disfuncțiilor foliculare la nivelul părții superioare a scalpului. În anul 1988 s-a aprobat folosirea a 2% substanță de minoxidil pentru aplicarea pe scalp. Studiile clinice arată că pacienții care au aplicat 5% substanță minoxidil au constatat:

  • Rezultate eficiente în creșterea părului
  • Scaderea nivelului de cădere a părului
  • Efecte secundare minime.

Studiile au fost evaluate atât de pacienți cât și de medici. În unul din studii  au fost implicați și  medicii cărora le cădea părul.

Ca urmare a unor cercetări și teste mai îndelungate, Aminexilul este un alt medicament care s-a dovedit a fi eficient în tratarea scalpului. Cercetările efectuate în laboratoarele L’Oreal au scos la iveală faptul că multe din problemele bărbaților și ale femeilor legate de căderea părului au legătură cu îmbătrânirea accelerată a radăcinii firului de păr, caracterizată prin rigidizarea pielii capului. Acest lucru comprimă circulația la nivelul rădăcinii părului, împiedicând hrănirea corespunzătoare a acestuia și ducând astfel la căderea prematură a părului, rezultând alopecia. La bărbați, rigidizarea se răspândește, iar rădăcinile încep să producă fire din ce în ce mai fine cu durată de viață mai scurtă.

Aminexil este o inovație actuală care luptă împotriva rigidizării rădăcinilor firului de păr.

Așadar, dermatologii afirmă că Aminexil păstrează funcția vitală a rădăcinilor și reduce căderea părului. Aminexil deține un brevet internațional.

De-a lungul cercetărilor și testelor extensive, dermatologii au descoperit că asocierea retinolului (o substanță derivată din Vitamina A) cu minoxidilul produce rezultate importante și mult mai eficiente decâ doar minoxidilul. Retinolul ajută și controlează funcționarea corectă a glandelor sebacee. Sebumul produs de acestea conține dihidrotestosteron (DHT), substanță sintetizată din testosteron. Printre principalele cauze ale apariției cheliei la bărbați este reabsorbția androgenilor în foliculii pilosi, lucru ce produce efecte negative majore. Limitând producția de sebum a glandelor sebacee putem controla nivelul DHT, mai ales atunci când combinăm retinolul cu minoxidilul.

Complexul de vitamine conținut de Spectral.DNC bogat în biotină și săruri minerale furnizează energie și accelerează metabolismul foliculilor pilosi.

Stresul fizic și emoțional contribuie la căderea părului provoacând tulburări hormonale, precum și o lipsă de vitamine și minerale. În această stare, hormonii stimulează glandele sebacee care provoacă o acumulare de sebum la nivelul scalpului „sufocând” rădăcinile, slăbindu-le și determinând părul să cadă. Acești factori pot cauza pierderea părului și accelerează în mod semnificativ pierderea ereditara a acestuia. Spectral.DNC® abordează aceste probleme printr-un complex unic de vitamine și minerale, făcut din  ingrediente de înaltă calitate.

Extractul din plante de iederă, hamei și piper roșu pătrunde adâc în scalp ajunge la rădăcini accelerând circulația și asigurând hrănirea țesuturilor afectate, ducând la vindecarea zonelor slăbite. Această formulă neutralizează factorii dăunători ce conțin antioxidanți, ajută la blocarea dihidrotestosteronului și distruge bacteriile dăunătoare. Aceste activități cresc semnificativ eficiența minoxidilului și aminexidilului și promovează sănătatea și rezistența părului.

Transportul ingredientelor direct în scalp se face prin intermediul nanosomilor descoperiți de DSLaboratories. Fiind mult mai mici decât celulele pielii umane, nanosomii pătrund adânc în epidermă eliberând continuu, timp de 12 ore, ingredientele active. Acest lucru permite o penetrare mai profundă a foliculilor pilosi, comparativ cu tretinoinul sau acidul azelaic, îmbunătățind semnificativ performanța produsului Spectral.DNC®. Click aici pentru a citi mai multe detalii referitoare la nanosomi.

Ce așteptări poți avea de la Spectral.DNC®

Similar altor tratamente de acest gen, Spectral.DNC® este mult mai eficient în stagile incipiente ale căderii părului. Chiar și așa, persoanele care nu au răspuns tratamentului cu Rogaine sau Aminexil simplu și au ales să folosească Spectral.DNC® au obținut rezultate îmbucurătoare, chiar și în stagii mai avansate. Acest avantaj al produsului Spectral.DNC® survine datorită multitudinii de ingrediente pe care le conține. Așadar, vă puteți aștepta la rezultate profunde într-un timp mai scurt: păr mai des după numai 3 luni de folosire.

Nu există vre-un leac cunoscut pentru pierderea ereditară a părului. Spectral.DNC® controalează simptomele atâta timp cât este folosit. Atunci când linia scalpului sau partea superioară a acestuia sunt afectate de factorii ereditari, se recomandă continuarea folosirii produsului pentru a menține sănătatea părului. Dacă întrerupeți utilizarea, părul dumneavoastră va continua să cadă în următoarele două sau trei luni.

Dacă motivul căderii părului are legătură cu alți factori precum regimul alimentar, stresul emoțional sau fizic, modificări hormonale, atunci puteți întrerupe tratamentul cu Spectral.DNC® odata ce părul s-a regenerat.

Minoxidil versus minoxidil

Nu toate tipurile de minoxidil sunt la fel, așadar nu toate produsele ce acționează asupra foliculului pilos ating aceleași standarde. Spectral.DNC® folosește doar substanțe testate la cele mai înalte standarde, ce întrunesc toate specificațiile Farmacopeei Statelor Unite, ceea ce înseamnă că Specttral.DNC® vă asigură eficiență maximă datorită tipului de minoxidil pe care îl furnizează.

Garanția Calității

DSLaboratories asigură un tratament de înaltă calitate prin selectarea riguroasă a celor mai calitative materiale și prin fabricarea produselor în cele mai stricte condiții.

Îmbunătățit de Revita

Recomandăm folosirea zilnică a produsului Spectral.DNC® împreună cu șamponul Revita si balsamul Revita.COR pentru a spori eficiența continuuă.

Extractele de plante

Hameiul a fost folosit de botaniști de-a lungul secolelor pentru reducerea tensiunii. Hameiul acționează ca un sedativ natural, calmând nervii și reducând stresul și anxietatea.

Piperul roșu, cel mai bun stimulator al naturii, este extras din ardeiul roșu iute picant fiind apoi transformat în esență. Acesta distruge bacteriile dăunătoare, vindecă și previne infectarea rănilor sau arsurilor.

Protejarea pielii

În timpul primelor săptămâni de tratament vă pueți confrunta cu uscăciune, roșeață sau exfolierea pielii capului. Pentru a evita agravarea situației protejați-vă de razele solare, vânt puternic, temperaturi scăzute și de produse exfoliante pentru îngrijirea pielii. Se recomandă protecție solară.