Pandemie CORONAVIRUS. Cristian Popescu Piedone a intrat în carantină

Cristian Popescu Piedone s-a autoizolat, după ce a aflat că ginerele său este coleg cu soţia ofiţerului MAI infectat cu coronavirus. Fostul primar al sectorului 4 a dat detalii despre acest subiect la  România TV.

11 mart. 2020, 19:25
Pandemie CORONAVIRUS. Cristian Popescu Piedone a intrat în carantină

„Ginerele meu e coleg de birou cu nevastra ofiţerului. Femeia a fost plecată la Israel cu soţul său, a aflat astăzi la ora 19 de la stiri, ca pacienta de 54 de ani are coronavirus, însă nu a fost informată oficial.

La toţi membri familiei li s-au făcut teste, pe doamna au uitat-o..Abia aseară a fost luată să facă testul. La finalul testului, i-au spus că totul e in regulă şi că poate să plece. Doamna a zis: eu nu plec, eu rămân aici. După alte trei sferturi de oră au dus-o cu salvarea. 

Momentan am preferat să ne dăm noi în familie, să nu dam şi la alţii. Ginerele meu era chiar lângă doamna”, a spus Cristian Piedone la România TV

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, femeia în vârstă de 54 de ani este a şasea persoană infectată cu coronavirus ca urmare a contactului cu bărbatul de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care nu a declarat că a fost plecat în Israel, iniţial el fiind internat cu un alt diagnostic la Spitalul „Dimitrie Gerota”.

Odată cu agravarea stării de sănătate, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Ca urmare a acesti situaţii, la Spitalul „Dimitrie Gerota” a fost declanşată o anchetă epidemiologică.

Citeşte şi Bărbatul de 60 de ani internat iniţial la Spitalul Gerota este în stare gravă. Are două boli cronice