Panică pe aeroport! Un avion cu 126 de persoane la bord a luat foc la aterizare! Mai mulţi pasageri au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital după ce un avion comercial a luat foc la aterizare pe Aeroportul Internațional din Miami. Echipajele de pompieri ajunse la faţa locului au constatat că aripa aeronavei ardea.

22 iun. 2022, 10:38

Echipajele au folosit camioane specializate cu spumă și au evacuat de urgență toți pasagerii. În avion se aflau 126 de persoane. Aceştia au fost transportați cu autobuzul de la locul accidentului până la terminal. Cele trei persoane care au necesitat spitalizare au suferit răni uşoare.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17.30, atunci când un zbor Red Air din Santo Domingo, Republica Dominicană, se pregătea să aterizeze, a declarat purtătorul de cuvânt al departamentului de aviație Miami-Dade, Greg Chin. Mai multe zboruri au fost întârziate din cauza incendiului, au declarat oficialii aeroportului, scrie independent.co.uk.

Citeste si Revoltător! Bărbat cu dizabilităţi, lăsat să moară în aeroport: „A încercat să coboare singur din avion şi a căzut”

Reţelele de socializare s-au umplut cu imagini şi clipuri care arată pasageri fugind, unii ţinând copii în braţe, alţii cărând bagaje.

Citeste si Campanie de PR marca USR. Un primar „s-a deghizat” în Tom Cruise și s-a plimbat cu avionul deasupra orașului (VIDEO)