Campanie de PR marca USR. Un primar „s-a deghizat” în Tom Cruise și s-a plimbat cu avionul deasupra orașului (VIDEO)

Lucian Viziteu a comis-o din nou. Primarul Bacăului, de la USR, a făcut încă un artificiu de imagine.

15 iun. 2022, 15:52
Campanie de PR marca USR. Un primar „s-a deghizat” în Tom Cruise și s-a plimbat cu avionul deasupra orașului (VIDEO)

Primarul Bacăului s-a plimbat cu avionul care a stropit contra insectelor, în ziua de miercuri, 15 iunie, deasupra orașului, informează Ziarul de Bacău.

Edilul local s-a echipat cu ochelari de soare în stilul „Top Gun”, partea a doua a filmului, care face senzație în cinematografele din România. Viziteu s-a urcat în avion lângă pilot, poziție din care s-a filmat. Ulterior, primarul a postat filmarea pe Facebook.

Oficialul de la Primărie a refuzat să ofere explicații cu privire la plimbarea sa, considerată doar un artificiu de imagine, susține presa locală.

 

Bacăul, condus de un primar #Rezist de la USR, Lucian Viziteu

 

Cândva, Bacăul se lua la întrecere cu Iași, ca forță economică în regiune. În ultimii ani, Bacăul s-a transformat în „noul Vaslui”, din cauza problemelor ridicole și dese cu care se confruntă, respectiv a regresului economic și demografic. O dată la câteva luni, orașul din Moldova rămâne fără apă. Edilii locali dau vina pe țevile care se sparg des.

În prezent, primar în Bacău este Lucian Daniel Stanciu Viziteu (n.r. – Lucian Viziteu), de la Uniunea Salvați România (USR). Acesta reprezintă o figură controversată la nivel local, implicată în numeroase scandaluri.

Lucian Viziteu s-a remarcat prin mai multe promisiuni de campanie încălcate și inițiative retrase, după ce băcăuanii și consilierii locali s-au poziționat ferm, împotrivă. De asemenea, primarul USR a propus suprataxarea pentru locurile de parcare de reședință, creșterea taxei pentru salubrizare cu 140%, majorarea prețului apei cu 50%. De fiecare dată, primarul #Rezist a fost blocat.

În plus, Viziteu s-a aflat în atenția presei locale pentru angajările dubioase la Primărie, a pierdut un proces de transparență inițiat de un fost membru USR, iar apoi s-a certat cu viceprimarul de la PLUS, un tânăr care i-a fost aghiotant în campania electorală.