Îngerii Victoria’s Secret, imaginile la care visează toţi bărbaţii. GALERIE FOTO

Binecunoscutul show anual al brandului de lux, Victoria’s Secret s-a desfăşurat pentru prima dată la Londra. Cei prezenţi au avut parte nu doar de Îngeraşii Victoria’s Secret, care au defilat în lenjerie intimă, ci şi de multe momente artistice, susţinute de Taylor Swift, Ariana Grande şi Ed Sheeran.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 12:26

Recent, Londra a găzduit, pentru prima dată, mult aşteptatul eveniment anual al brand-ului de lenjerie intimă, Victoria’s Secret. După 5 ani în care show-ul s-a desfăşurat doar la New York, Victoria’s Secret de data aceasta şi-a luat toti Îngeraşii, i-a urcat într-un avion privat personalizat şi i-a dus tocmai la Londra.

Cu toate că cei prezenţi au avut parte de multe suprize, iar atmosfera a fost una incendiară, cel mai aşteptat moment al serii, se pare că a fost cel în care Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio au păşit pe catwalk purtând sutiene a căror valoare se ridică la peste 2 milioane de dolari.

Sutienele, realizate de celebrul bijutier Mouawad sunt confecţionate din aur de 18 karate şi au peste 16.000 de rubine, diamante şi safire. Bijutierul Mouawad a lucrat manual mai bine de 1.380 de ore.

Adriana Lima a purtat varianta pe albastru şi argintiu a faimosului „Fantasy Bra”, în vreme ce Alessandra Ambrosio a strălucit la propriu în lenjerie intimă roşie. Pentru ca într-adevăr momentul să fie unul memorabil, artistul Ed Sheeran a asigurat coloana sonoră a acestui moment artistic.

De asemenea, printre cei care au încins atmosfera s-au numărat şi Taylor Swift şi Ariana Grande, care şi-au susţinut momentul artistic îmbrăcate în piese de lenjerie intimă.

Citeşte şi  Controverse în Marea Britanie: Modelele din noua reclamă a firmei Victoria’s Secret, extrem de SLABE