Parastasul lui Emi Pian a fost anulat. Ce a descoperit familia Duduianu la o săptămână de la înmormântare

Familia Duduianu nu mai organizează astăzi parastasul interlopului Emi Pian. Rudele și-au dat seama că ziua înmormântării a coincis cu parastasul, dat fiind faptul că liderul clanului a fost ținut mai multe zile în casă.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 08:09
Parastasul lui Emi Pian a fost anulat. Ce a descoperit familia Duduianu la o săptămână de la înmormântare

Se proconiza faptul că astăzi, 16 august, urma să aibă locul parastasul interlopului Emi Pian, dat fiind faptul că au trecut șapte zile de la înmormântare.

Citește și: Familia Duduianu, negocieri cu şefii Poliţiei pentru parastasul lui Emi Pian. „Am promis în faţa legii, anunţăm rudele să nu mai vină”

Sursele România TV susțin faptul că familia Duduianu s-a răzgândit, deoarece au refăcut calculele. Practic, săptămâna trecută a avut loc înmormântarea și și-au dat seama că l-au ținut aproape o săptămână în casă, fapt pentru care ziua înmormântării a coincis cu o săptămână de la data în care liderul a fost ucis.

Citește și: Clanul rival al familiei Duduianu a petrecut în ziua în care Emi Pian a fost înmormântat. Au tăiat porcul în plină stradă

Prin urmare masa dată la înmormântarea liderului clanului Duduianu a fost considerată parastas. Conform tradiției, următorul parastas va avea loc la șase săptămâni.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.