Părerea lui Ilie Năstase despre Adrian Mutu. Briliantul este pus la zid

Ilie Năstase consideră că sosirea lui Mutu la Petrolul nu îi transformă pe ploieşteni în favoriţi la titlu.

04 dec. 2013, 08:56
Părerea lui Ilie Năstase despre Adrian Mutu. Briliantul este pus la zid

Fostul mare tenisman Ilie Năstase este printre cei care nu cred că reîntoarcerea lui Adrian Mutu în Liga I ar aduce vreun plus de valoare echipei Petrolul Ploieşti.

Citeşte şi Tatăl lui Mutu, dezvăluiri uluitoare: Adi s-a cam plictisit de fotbal, i-am zis „Băi, retrage-te!”

Într-un material publicat de Ziarul Ring, Ilie Năstase a punctat: „Păi ce, ne luăm după toţi proştii care spun că Steaua nu mai este favorită la titlu cum văd că tot apare în ultima vreme?! Gata, vine Mutu şi Petrolul ia titlul… Hai să fim serioşi! Nu ştiu în ce formă este Mutu, dar ştiu că nu prea a mai jucat în ultima vreme. Din experienţa mea, doar jocul poate creşte valoarea şi pofta de joc ale unui sportiv. Dar nu este cazul aici.

Nu cred că Mutu mai poate ca altădată şi că el poate să facă Petrolul campioană. Recunosc că Astra şi Petrolul sunt echipe puternice, dar la Steaua este vorba de oboseală după un sezon extrem de dificil, cu foarte multe meciuri„. Totodată, Ilie Năstase ia apărarea Stelei şi spune că din cauză că roş-albaştrii au avut un program încărcat în această toamnă ar trebui să dispute anul viitor restanţa cu Astra Giurgiu, programată pentru 21 decembrie.