Părinţi ucişi de iubitul fiicei lor de 16 ani la îndemnul acesteia. „Niciodată nu au curs atâtea lacrimi”

Tragedie într-o familie din Germania. Conform rechizitoriului, fiica a participat la planificarea crimelor și i-a împiedicat pe frații ei să intervină sau să alerteze poliția în timp ce părinții erau uciși.

24 ian. 2023, 16:21
Părinţi ucişi de iubitul fiicei lor de 16 ani la îndemnul acesteia. „Niciodată nu au curs atâtea lacrimi”

Medici din Germania, uciși la îndemnul fiicei lor. Un tribunal din Germania i-a condamnat luni pe Felix S. (19 ani) și pe iubita lui Hannah S. (17 ani) pentru uciderea părinților ei, determinată de „ura” fetei față de aceștia.

Agenția de presă germană dpa relatează că tribunalul regional din Bayreuth (Bavaria) l-a condamnat pe tânăr, în vârstă de 18 ani la momentul comiterii faptei, la 13 ani și șase luni de închisoare pentru că i-a înjunghiat pe cei doi în dormitorul lor din orașul Mistelbach, în ianuarie anul trecut. Ambele victime, în vârstă de 51 și 47 de ani, erau medici.

Copilul miliardarilor, găsit mort într-un hotel de lux. „Cauza este neclară”

Fiica lor, în vârstă de 16 ani la acea vreme, a fost condamnată la 9 ani și jumătate de închisoare. Dpa relatează că judecătorii au concluzionat că „ura” adolescentei față de părinții ei a fost forța motrice din spatele crimelor și că i-a fost ușor să-și manipuleze iubitul.

Conform rechizitoriului, fiica a participat la planificarea crimelor și i-a împiedicat pe frații ei să intervină sau să alerteze poliția în timp ce părinții erau uciși. Însă avocații apărării au cerut achitarea ei, spunând că nu există nicio dovadă a complicității ei la crimă. Cele două victime ale crimei locuiau în casă cu cei patru copii ai lor, toți sub 18 ani.

Mama intenționa să ia lecții de autoapărare pentru a se proteja de propria fiică

Fiica ar fi spus adesea că vrea să-și ucidă părinții, susținând, printre altele, că tatăl ei a bătut-o – o acuzație pe care instanța a respins-o. Mama ei a vrut chiar să ia lecții de autoapărare pentru a se proteja de fată, conform acuzării.

Avocatul criminalului a spus că clientul său regretă profund ceea ce a făcut și că a comis crima doar din dragoste pentru iubita lui.

Doliu în lumea teatrului. Ştefan a fost găsit mort în apartament, legat cu mâinile la spate. Avea 32 de ani

Președintele instanței, judecătorul Andrea Deyerling, a remarcat suferința pe care moartea părinților le-a provocat-o celorlalți trei copii ai cuplului. „Niciodată nu s-au scurs atâtea lacrimi în această sală de judecată”, a spus Deyerling în timp ce rezuma verdictul.

Inculpatul în vârstă de 19 ani a fugit inițial de la fața locului, dar s-a predat la câteva ore după crima care a şocat Germania. Fiica de 17 ani a negat implicarea în crime. Verdictul poate fi atacat cu recurs.

Adrian, în vârstă de 19 ani, a plecat pentru totdeauna, după un accident cumplit. Familia și prietenii sunt în șoc: „Ai lăsat în urmă o tristețe veșnică”