Părinţii barmaniţei moarte în Colectiv au reuşit să „spargă” parola de la laptopul fetei. Ce au găsit în el le-a sfâşiat inima

Alexis Matache este una dintre cele 64 de victime din incendiul din Club Colectiv, de pe 30 octombrie 2015. Numele ei poate a fost reţinut mai uşor decât altele datorită poveştii sale sfâşietoare. Lucra acolo doar de puţin timp şi spera doar să câştige nişte bani cu care să-şi facă tinereţea mai frumoasă. Nici nu se gândea când a plecat la lucru că era ultima oară când ieşea din casa părinţilor, iar aceştia nu îşi revin nici acum după tragedie.

RomaniaTV.net
28 iul. 2016, 16:08

Alexandra „Alexis” Matache avea 26 de ani şi a fost una dintre primii care şi-au pierdut viaţa după incendiu. A murit la spital, iar până acum câteva zile părinţii ei nu mai aveau mai nimic care să le amintească de ea.

Citeşte şi Mama barmaniţei ucise în incendiul din Colectiv nu-şi găseşte liniştea. Vezi ce a făcut pe plajă în memoria fiicei sale

În urmă cu doar câteva zile, însă, aceştia au reuşit să „spargă” parola laptopului care a fost până de curând la procurorii care au investigat cazul incendiului din Colectiv. Iar ce au găsit în memoria computerului le-a adus bucurie, dar parcă le-a şi sfâşiat încă o dată inimile frânte.

Mama lui Alexis a postat pe Facebook câteva dintre fotografiile găsite în laptopul tinerei, alături de un mesaj dureros: