Părinţii lui Răzvan Raţ, infectaţi cu COVID-19. Hotelul din Slatina al fostului fotbalist, folosit pentru carantină

Victorița și Ion Raț, părinții fostului internaționalul român Răzvan Raț, au fost confirmați cu COVID-19. Cei doi sunt administratori ai hotelului din Slatina, deţinut de fiul lor şi folosit ca loc de carantină pentru cetățenii care vin din străinătate.

20 iul. 2020, 18:47
Părinţii lui Răzvan Raţ, infectaţi cu COVID-19. Hotelul din Slatina al fostului fotbalist, folosit pentru carantină

Victorița și Ion Raț au fost diagnosticați cu SARS-CoV-2 sâmbăta trecută. Inițial, cei doi au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, dar apoi ei au fost transferați la Spitalul Colentina din București.

Alexandre Eram, soţul Andreei Esca, în stare gravă din cauza COVID-19. „Cred că aşa arată iadul!”

Hotelul fostului fostbalist a fost transformat în loc de carantină pentru cetățenii care se întorc din străinătate. În luna aprilie, firma care administrează hotelul a fost sancționată de Protecția Consumatorilor pentru nereguli legate de modul de păstrare a alimentelor și de preparare a hranei destinate persoanelor aflate în carantină.

Ion Raţ a declarat pentru Adevărul că acum atât el cât şi soţia sa se simt mai bine, însă s-au confruntat cu febră, tuse seacă, oboseală, semne ale afectării pulmonare.

„Culmea, când am avut carantinaţi în hotel n-am păţit nimic, am păţit-o acum. Nu de la hotel am luat-o, nu ştiu de unde. Hotelul l-am închis pentru câteva zile”, a spus Ion Raţ.

Dana Budeanu, LIMBAJ SCANDALOS la adresa lui Raed Arafat. ŞOCANT: ce a spus despre secretarul de stat în MAI

Hotelul Zytto, care îi aparţine fostului fotbalist, a fost primul din Slatina în care au fost cazate persoane venite din străinătate şi plasate în carantină. Activitatea normală a fost reluată după ce izolarea şi carantina nu au mai fost obligatorii.