Paris Hilton a dat lovitura în dragoste. Cu cine s-a cuplat moştenitoarea imperiului Hilton

Paris Hilton, 39 de ani, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu afaceristul Carter Reum. Mostenitoarea imperiului Hilton, lantul de hoteluri cunoscut pe intreg globul, a avut pana in prezent o viata amoroasa extrem de agitata.

01 sept. 2020, 15:46
Paris Hilton a dat lovitura în dragoste. Cu cine s-a cuplat moştenitoarea imperiului Hilton

Paris Hilton a trecut prin mai multe despartiri, iar ultima, in 2018, a fost si cea mai dureroasa, intr-un moment in care tocmai fusese ceruta in casatorie de Chris Zylka. La un an distanta, vedeta a simtit din nou fluturi in stomac, in vara lui 2019 cunoscandu-l pe actualul iubit, Carter Reum, un barbat implicat in afaceri cu alcool, fiind mai exact creatorul unui brand de lichior, VEEV Spirits. Cei doi s-au tatonat timp de cateva luni, au fost vazuti impreuna la inceputul acestui an la gala Globurilor de Aur, iar oficializarea relatiei a venit undeva in luna aprilie.

Paris Hilton, însoţită de un tip brunet la toaletă. Cei doi au folosit aceiaşi cabină. Ce a făcut bărbatul după este halucinant FOTO

Paris Hilton a simtit nevoia sa-i adreseze lui Carter un mesaj siropos de dragoste, cu ocazia primei aniversari a cuplului. Astfel, intr-o postare mai lunga pe Instagram, americanca si-a dat frau liber sentimentelor.

„Cand te-am cunoscut prima data, nu aveam idee cat de minunata va fi aceasta calatorie. Viata mea era goala, ca si cum simteam lipsa cuiva. De cand te-am cunoscut stiam ca tu esti alesul. Mi-ai umplut inima cu atata dragoste. Tu esti motivul pentru care sunt atat de fericita si ma simt cea mai norocoasa femeie din lume”, a fost esenta mesajului transmis de Paris Hilton.