Parlamentar ALDE, implicat într-un accident rutier: a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a fost implicat într-un accident rutier, în Buzău. Acesta nu ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni și a lovit o femeie de 27 de ani, scrie presa buzoiană. IPJ Buzău a a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

RomaniaTV.net
21 feb. 2019, 10:42
Parlamentar ALDE, implicat într-un accident rutier: a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Accidentul rutier în care a fost implicat deputatul ALDE Adrian Mocanu s-a produs, joi, la prânz, pe Bulevardul Unirii. După ce a lovit-o pe femeie, politicianul a urcat-o în maşină şi a dus-o la spital. Un poliţist local, martor la accident, a sunat la 112 şi a anunţat evenimentul.

Atât poliţistul local, cât şi victima susţin că Adrian Mocanu a trecut pe roşu, lovind-o pe femeia care se angajase în traversare. În schimb, deputatul ALDE susţine că semaforul indica culoarea verde pentru el. 

Femeia accidentată a suferit mai multe traumatisme vertebro-cervicale şi policontuzii, cea mai gravă fiind o contuzie toraco-abdominală. 
Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, inspectorul principal Ane Marie Vrapciu, a precizat că şoferul a părăsit locului accidentului şi ulterior s-a prezentat la spital unde i s-a efectuat testul alcoolscopic, alcoolemia rezultată fiind zero.
În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.