Pasiune FATALĂ. Un suporter al Stelei A MURIT de inimă în timpul meciului cu Ajax

Sintagma "meci de infarct" a fost mai mult decât o simplă vorbă pentru un suporter al Stelei din Bârlad, care a murit de inimă în timpul partidei cu Ajax Amsterdam, din Liga Europa.

RomaniaTV.net
22 feb. 2013, 17:37
Pasiune FATALĂ. Un suporter al Stelei A MURIT de inimă în timpul meciului cu Ajax

Un suporter stelist în vârstă de 61 ani, din Bârlad, a murit, joi seară, în timp ce urmărea la televizor meciul cu Ajax, în urma căruia „roş-albaştrii” au obţinut calificarea în optimile Ligii Europa, informează Mediafax.

Învinsă cu 2-0 la Amsterdam, în tur, Steaua a reuşit o evoluţie foarte bună joi seară, pe Naţional Arena, şi a întors rezultatul în 90 de minute, împingând meciul în prelungiri şi apoi la loviturile de departajare.

Tensiunea din timpul meciului şi cea din timpul executării penalty-urilor i-a fost fatală unui bărbat din Bârlad, în vârstă de 61 de ani, cunoscut drept un stelist fanatic. Mihai Irimia a făcut infarct şi a murit după ce echipa sa favorită a obţinut, cu mari emoţii, calificarea în faza următoare a Ligii Europa.

Potrivit apropiaţilor, bărbatul nu a avut niciun viciu care să-i fi slăbit inima, iar infarctul i-a fost provocat de emoţiile din timpul meciului.

Steaua s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei. După 120 de minute de joc, scorul era 2-0, golurile fiind marcate de Latovlevici (38) şi Chiricheş (76). La loviturile de departajare, pentru Steaua au înscris Rusescu, Nikolici, Filip şi Latovlevici. Pentru Ajax Amsterdam au marcat Eriksen şi De Jong şi au ratat Schone şi Moisander.