Patru exerciţii pentru abdomen care vor face minuni în doar o săptămână

Vrei un abdomen tonifiat în cel mai scurt timp, știm asta. Iar motivul este unul cât se poate de serios: se apropie vara și trebuie să arăți absolut fantastic în noul tău costum de baie. În același timp, vrei să eviți sala, pentru că nu îți place să fii înconjurată de atâția oameni. 

RomaniaTV.net
15 apr. 2016, 10:28
Patru exerciţii pentru abdomen care vor face minuni în doar o săptămână

Exercițiile nu includ abdomenele clasice, ci poziții care se folosesc de izometrie, adică lungimea fibrei musculare rămâne constantă, în timp ce tensiunea musculara atinge valori maxime, prin activarea tuturor unităților motorii ale grupului muscular respectiv.

Citeşte şi  Băutura care te scapă de grăsimea de pe abdomen. Cum o prepari acasă

Exercițiu abdomen 1

Stai întinsă pe spate, pe o saltea de gimnastică/fitness. Vei avea mare nevoie de ea, pentru a atenua eventualul disconfort care survine în urma exercițiilor. În același timp, îți ridici picioarele de la sol și mâinile, încet. Picioarele trebuie să fie drepte, la fel ca și mâinile(drepte, poziția față).

Forma pe care trebuie să o ia corpul tău este cea asemănătoare literei U. Rămâi în această poziție câteva secunde, după care revii la poziția 0. Faci seturi de 12 exerciții. Mare grijă la respirație

Continuarea pe elli.ro