Patru paşi care te ajută să elimini grăsimea definitiv

Dacă îţi doreşti o siluetă de invidiat şi o sănătate de fier, atunci tot ce trebuie să faci este să respecţi timp de 10 zile patru paşi esenţiali, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 06:57
Patru paşi care te ajută să elimini grăsimea definitiv

Dr. Oz susţine importanţa celor patru paşi şi îţi arată cum poţi scăpa de grăsime.

Pasul 1: Primul pas constă în a prepara o băutură care te ajută să elimini grăsimile şi toxinele. Ai nevoie de o felie de grapefruit, o mandarină, o jumătate de castravete şi două frunze de mentă. Ingredientele se pun la storcător. Este recomandat să consumi un pahar de suc înainte de mesele principale, timp de 10 zile.

Pasul 2: Este important să renunţi la carbohidraţii care se găsesc în cerealele integrale şi să consumi doar carbohidraţi din legume verzi. Aceste legume au un indice glicemic scăzut şi sunt pline de fibre, minerale şi vitamine.

Dr. Oz recomandă spanacul, broccoli, fasolea verde, salata verde, dovleceii.

Pasul 3: Dr. Oz susţine că amestecul dintre condimentele pudră de chilli, turmeric şi seminţe de muştar, ajută la accelerarea metabolismului. Această combinaţie se poate presăra peste carnea slabă, peşte sau tofu.

Pasul 4: Un aliment minunat pentru dietă este conopida. Aceasta stimulează ficatul şi ajută procesul de slăbire.

Conopida se taie bucăţele şi se amestecă cu o lingură de ulei de măsline, o lingură de de seminţe de cânepă şi piper. Ingredientele se pun la cuptorul încins timp de 15-20 de minute.