Patru tineri URMĂRIŢI INTERNAŢIONAL reţinuţi în urma unor perchiziţii în Mehedinţi

Poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi au reţinut, vineri, patru persoane în urma unor percheziţii efectuate la domiciliul acestora din localităţile Bălăciţa, Gruia şi Cetate.

RomaniaTV.net
02 mai 2014, 12:30
Patru tineri URMĂRIŢI INTERNAŢIONAL reţinuţi în urma unor perchiziţii în Mehedinţi

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Roxana Vişan, a declarat pentru AGERPRES că măsura a fost luată întrucât cei patru, cu vârste cuprinse între 18 şi 31 de ani, au săvârşit mai multe infracţiuni cu violenţă pe teritoriul Italiei.

„Pe numele acestora existau mandate europene de urmărire internaţională. La acţiunile desfăşurate au participat şi poliţişti italieni. În timpul descinderilor au fost descoperite mai multe corpuri delicte care îi incriminează pe suspecţi”, a precizat Vişan.

Potrivit sursei citate, cei în cauză vor fi prezentaţi procurorului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în vederea încarcerării, acţiunile de reţinere a acestora beneficiind de suportul de specialitate al DIPI şi Serviciului Operaţiuni Speciale Craiova – Operaţiuni Speciale Mehedinţi.

Citeşte şi: Percheziţii la zeci de proxeneţi din Olt. Anchetatorii au găsit mii de euro şi o armă