Paula Seling pleacă în SUA și își lasă fiica la fostul soț: „E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva când știi că are nevoie de ea”

Paula Seling a dezvăluit că urmează să plece într-un turneu în SUA în perioada următoare, iar fiica ei, Elena, va rămâne acasă, alături de fostul soț al cântăreței, Radu Bucura.

25 oct. 2023, 23:54
Paula Seling pleacă în SUA și își lasă fiica la fostul soț: „E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva când știi că are nevoie de ea”

A trecut mai bine de un an de la divorțul de Radu Bucura, iar Paula Seling are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Mai mult decât atât, artista își lasă fiica în grija acestuia.

Citește și Paula Seling, interzisă de un prezentator celebru la el în emisiune din cauza religiei. În ce cult este botezată artista

„Avem trei spectacole în acest turneu. Mai urmează unul în Canada. Acum avem la Los Angeles, Sacramento și Seattle. Apoi mă întorc acasă, fiindcă mai am spectacole aici, iar la sfârșitul luni noiembrie, începutul lui decembrie, sunt din nou în Canada, cu șase spectacole. A mai apărut ceva, dar nu știu exact să vă spun.

Eu sunt invitata unor organizatori și aceștia îmi spun ce și cum a mers, nu știu exact proveniența celor din sală. Dar din experiența mea, știu că majoritatea românilor care sunt acolo vin cu prieteni să le arate ce înseamnă muzica din cultura românească, atât cea pop, cât și cea cu influențe populare, de folclor, pentru că îmi respect și pun pe o treaptă importantă în sufletul meu muzica de inspirație folclorică, eu fiind un copil ce a petrecut mult timp la țară. E un repertoriu variat”, a spus Paula Seling pentru Cancan.

Citește și S-a aflat de ce a divorţat Paula Seling: „Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine”. Ruptura s-a produs pe 13 aprilie 2022

Paula Seling a dezvăluit, în cadrul interviului, și care a fost lecția pe care a primit-o după experiența divorțului de soț. „Are legătură cu identitatea fiecăruia. E o dovadă de iubire să-i dai ocazia celuilalt să devină ce trebuie să devină, știind că poate cu tine s-ar putea să nu reușească. E o dovadă de iubire să dai libertatea cuiva când știi că are nevoie de ea. Când ne-am separat încă ne iubeam”.

De ce au divorțat Paula Seling și Radu Bucura

Paula Seling s-a despărțit, anul trecut, de Radu Bucura, omul care i-a fost soț timp de 17 ani.

„Dacă tot am adus vorba despre provocări, nu pot să ocolesc un subiect delicat… Este vorba despre divorțul de soțul tău, Radu Bucura, după un mariaj de 17 ani. Este greu să pui astfel de întrebări fără să pari că intri „cu bocancii în viața cuiva și te asigur că nu căutăm senzaționalul, dar aș vrea totuși să-mi spui ce a dus la destrămarea cuplului vostru, unul, aparent, atât de solid.

Nu știu să vă spun multe… De fapt, cred că viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce. Asta nu înseamnă că nu mai suntem o familie în creșterea copilului nostru. Ba chiar facem tot ce putem să îi fim alături, să simtă că iubirea există, într-o altă formă, între părinți, uriașă pentru copilul nostru, și vom face tot ce putem să o creștem simțind că suntem o celulă a iubirii, toți trei, indiferent ce se întâmplă între adulți”, a declarat Paula Seling pentru Viva.

Artista a mărturisit, într-un podcast de pe YouTube, motivul pentru care a divorțat de Radu Bucura. „Am lucrat foarte multe lucururi frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, care a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010 El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a mărturisit Paula Seling.